Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Reisfotograaf voor zo'n 88.000 euro per jaar

zondag 9 december 2018, 14:14 door | 6.278x gelezen | 0 reacties

Als je van zowel fotografie als reizen houdt, is er mogelijk een droomvacature voor je beschikbaar. Een zeer rijke familie in het Verenigd Koninkrijk is naar verluidt op zoek naar een fotograaf om met hen de wereld rond te reizen. Het betaalt meer dan 100.000 dollar per jaar. Inclusief reis-, eet- en accomodatiekosten.

Fotografen-boekingsservice Perfocal zegt benaderd te zijn door een familielid uit de bewuste familie die de shoot-aanvraag heeft ingediend.

Het is misschien beter om hier per e-mail / telefonisch over te praten, omdat het een beetje een uniek verzoek is, schreef het familielid in de sectie Aanvullende informatie. Wanneer Perfocal het familielid heeft verplicht een e-mailadres voor op te geven, volgt hieronder de follow-up die het bedrijf heeft ontvangen:

Reisfotograaf gevraagd


Volgens de e-mail verloor het gezin onlangs de semi-permanente fotograaf die voor hen had gefotografeerd. Daarom zijn ze nu op zoek naar een nieuwe fotograaf om hen te volgen om hun leven te documenteren.

We hebben iemand nodig die met ons over de wereld reist en foto's maakt, schrijven ze. Van de fotograaf wordt verwacht dat hij maximaal drie maanden per keer reist, maximaal tien uur op een werkdag moet werken en gedurende het jaar volledige ziekteverlof en dertig vakantiedagen ontvangt.

De familie bezit blijkbaar overal huizen en eigendommen, waaronder in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Australië. De fotograaf zal ook enkele geweldige evenementen op fantastische locaties bijwonen, waaronder de Grand Prix Formule 1 in Monaco, Mardi Gras in New Orleans en skiën in Val d'Isere.

Het is belangrijk dat de geselecteerde persoon op korte termijn het huis kan verlaten en het grootste deel van het jaar potentieel goed kan reizen, soms niet later dan een paar dagen thuis, schrijft de familie. We weten dat we nogal wat vragen...

De familie hoopt de positie in te kunnen vullen tegen de tijd dat hun eerstkomende trip zal plaatsvinden in februari 2019, en het eerste contract is voor een jaar (met de mogelijkheid voor een verlenging 'als de chemie goed meewerkt').

De ideale kandidaat heeft minstens vijf jaar ervaring met het fotograferen van de levensstijl van de rijken en beroemdheden, en kandidaten op de shortlist zullen door uitgebreide interviews en achtergrondcontroles gaan. De identiteit van het gezin blijft anoniem tot de interviewfase 'vanwege het hoge profiel van de baan van de vader.'

Als je bent geselecteerd, ontvang je een basissalaris van zo'n 88.000 euro en worden je reis-, voedsel- en accommodatie-uitgaven gedurende het gehele jaar betaald.

We verwerken elke week veel verschillende soorten offertes via de site, maar het is al een tijdje geleden dat we ze zo aantrekkelijk hebben gezien als deze! Zegt Perfocal-oprichter Tony Xu.

Hoewel dit aanvankelijk een opdrachtverzoek was dat ons verraste, gezien onze gebruikelijke verzoeken voor fotografie met één sessie, richten we ons allemaal op het verbinden van klanten met geweldige fotografen.

Ben je de perfecte fotograaf voor dit gezin en wil je solliciteren, dan kun je dit doen via het webformulier dat Perfocal heeft opgezet voor het gezin.

Bron: Petapixel

Eerst nog wat bijleren...


En als je je nog niet zeker genoeg voelt, dan kun je natuurlijk onze cursus reisfotografie nog even snel volgen voor je solliciteert!

» Bekijk de cursus: Reisfotografie voor Beginners


De cursus wordt gegeven door fotograaf Nico Delmeire. Nico heeft de hele wereld al afgereisd om overal de mooiste beelden te maken.

In deze cursus bezoekt hij locaties in Duitsland, Spanje en ons eigen Nederland. Daarnaast deelt hij verhalen over zijn fototrips in andere landen.

» Bekijk de cursus: Reisfotografie voor Beginners

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
De Portretbijbel door Elja Trum

Ook interessant

Toon alle artikelen binnen Opmerkelijk

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.166 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord