Elja Trum

The Bounce Squad trekt door BelgiŽ

maandag 9 maart 2009, 10:12 door | 6.513x gelezen | 3 reacties

Vandaag om 10:00 uur vanochtend zijn ze van start gegaan; Ake van der Velden, Isabel Corthier, Pieter van Impe, Tom van Fotofolio en Bert Stephani. Deze vijf fotografen (en twee cameramensen) zijn onder de naam 'The Bounce Squad' tesamen in een camper begonnen aan een trip van 560 kilometer. Gedurende 24 uur gaan ze zich uitleven met fotografie.

Geen klanten, geen beperkingen in creativiteit. Hun belevingen zijn live te volgen op de speciale website, via Flickr en Twitter. Als ze bij je in de buurt komen ben je welkom om mee te doen. Klinkt als een erg leuk project!

The Bounce Squad


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. Peter van Veen
  Profiel  Peter van Veen schreef op maandag 9 maart 2009 om 12:03

  Geen idee wat daar uit gaat komen, maar vast een hoop lol!

 2. sparkone
  Profiel  sparkone schreef op maandag 9 maart 2009 om 13:56

  Als ze ook in NL komen ga ik er zeker naar op zoek!

 3. Michel
  Profiel  Michel schreef op maandag 9 maart 2009 om 21:50

  Erg leuk idee natuurlijk, doet me denken aan de twitter interactive photoshoot die mark wallace georganiseerd heeft (zie: http://blog.snapfactory.com/ )door middel van twitter konden mensen vragen stellen die hij dan beantwoordde, ook het filmpje is erg leuk om te zien evenals zijn overige filmpjes over studiofotografie op zijn youtube pagina, ik ben dus benieuwd wat we van de mensen van the bounce squad te zien gaan krijgen.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Opmerkelijk

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.748 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.748 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.