Elja Trum

Canon zoekt fotografen voor Noordkaap Challenge

vrijdag 4 november 2016, 16:32 door | 3.273x gelezen | 8 reacties

Canon is op zoek naar drie avontuurlijke fotografen of videomakers die de Noordkaap Challenge in beeld en geluid willen vastleggen. Deze jaarlijkse competitie gaat op woensdag 7 december weer van start.

Op die dag weerklinkt het startschot bij Radio 3FM en vertrekken ruim 130 deelnemers in 55 teams richting de Noordkaap in Noorwegen. De Noordkaap Challenge is het kleine broertje van de Amsterdam Dakar Challenge.

Canon Noordkaap Challenge Crew


De deelnemers van deze zesde editie trotseren extreme kou en donkere ijswegen, zien dagenlang de zon niet opkomen en jagen op het Noorderlicht. Onderweg halen de teams geld op voor 3FM Serious Request door het uitvoeren van opdrachten.

De finish is op 19 december bij het Glazen Huis in Breda, waar de cheque met het ingezamelde bedrag wordt overhandigd aan de dj's van 3FM Serious Request.

Vastleggen reis, omgeving en teams


Canon en Noordkaap Challenge zoeken drie getalenteerde kandidaten met ervaring op het gebied van fotografie en/of video. Gepassioneerde mensen die kunnen werken in soms extreme weersomstandigheden, creatief met beeld kunnen omgaan en oog hebben voor bijzondere momenten en vergezichten.

Samen met de organisatie van de Noordkaap Challenge wordt de Canon Camera Crew gevormd: een team dat de reis, omgeving en teams vastlegt in beeld en geluid.

Heb jij ervaring op het gebied van fotografie of video en zie je hier een uitdaging voor jezelf weggelegd? Kun je onder tijdsdruk presteren? Dan kun je jezelf opgeven. Wie weet ga jij dan van 7 tot en met 19 december mee op deze bijzondere reis.

Aanmelding


Je kunt je aanmelden door je beste werk in te sturen en je motivatie te delen. Je inzending kun je via WeTransfer sturen naar canon@noordkaapchallenge.com.

De winnaars worden op zondag 20 november bekendgemaakt tijdens het Meet & Greet-evenement waar alle teams gebriefd worden over de reis.


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

8 reacties

 1. A.S.
  A.S. schreef op vrijdag 4 november 2016 om 18:50

  En wat betaalt het...!?

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op vrijdag 4 november 2016 om 19:45

  Daar is niks over te vinden. Ik denk dat er geen vergoeding voor is en je het voor de eer en het goede doel doet.

 3. Arthur Wittendorp
  Profiel Arthur Wittendorp schreef op zaterdag 5 november 2016 om 20:35

  Op deze pagina kan je meer informatie vinden. Het is niet betaald, maar je alles wordt voor je betaald.

 4. JoostLagerweij
  Profiel JoostLagerweij schreef op dinsdag 8 november 2016 om 11:48

  Jammer dat ik een Nikon heb, zullen ze de humor wel niet van in zienknipoog

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Overige

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.323 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord