Erwin Derksen

Henzo biedt A3 formaat fotoalbum aan

donderdag 18 september 2008, 21:08 door | 11,399x gelezen | 14 reacties

Henzo heeft vanaf nu ook de mogelijkheid een professioneel album op A3 formaat te laten afdrukken. In mijn vorige artikel was ik op zoek naar een dergelijk iets, maar dit bleek een lastige zoektocht. Ik heb inmiddels veel software uitgetest, maar de software van Henzo is wat mij betreft echt een topper in zijn soort, redelijk vlot en in ieder geval uitstekend te bedienen en stabiel.

Ik krijg de indruk dat veel software van andere aanbieders maar even snel in elkaar geflanst is om het maar in de markt te zetten. Vastlopers, extreme traagheid waren mijn deel.

Overigens gaan er ook geruchten dat Profotonet (door mij eveneens zeer gewaardeerd) binnenkort ook met een dergelijke service komt. Navraag bij Profotonet leverde op dat men 'nog niet wist wanneer deze service aan consumenten wordt aangeboden'. Profotonet in de gaten houden dus.

Het A3 album van Henzo kan minimaal 40 en maximaal 80 pagina's bevatten. Ook op de kaft kan een foto afdrukt worden. Overigens is het album van Henzo niet goedkoop; een album van 60 pagina's met bladen van 46 bij 31 centimeter kost 339,- euro.

Er is een album in aanmaak, ik laat jullie wel weten hoe de kwaliteit is!

Henzo A3 album


Erwin Derksen

Over de auteur

Erwin Derksen is werkzaam in de ICT bij Platani en houdt zich ook graag bezig met fotografie. Via de compact camera, een hybride superzoom en een Alpha 350 schiet Erwin nu met een Sony Alpha 550.

14 reacties

 1. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op donderdag 18 september 2008 om 21:11

  Mooi formaat voor een trouwreportage inderdaad!
  Ik ben benieuwd naar de kwaliteit. Kom wel een kopje koffie drinken als het binnen is. knipoog

 2. Reinoud
  Profiel Reinoud schreef op donderdag 18 september 2008 om 22:48

  vakcolor levert ook albums tot 30x60 die als je ze opendoet een vierkant formaat opleveren van 60x60 met een vrijwel onzichtbare naad in het midden. Erg indrukwekkend. Kost wat maar dan heb je ook wat.

 3. Serge
  Profiel Serge schreef op donderdag 18 september 2008 om 23:02

  Toeval wil dat ik op mijn fotoblog ook een artikel over fotoalbums gepost heb. Ik ben zeker benieuwd naar de resultaten, het klinkt alvast veelbelovend!

 4. Robbie Veldwijk
  Profiel  Robbie Veldwijk schreef op donderdag 18 september 2008 om 23:36

  Mooi formaat dat zeker maar ik weet nog niet zeker of ik wel kapot ben van dit soort boeken. Ik heb er zeker over nagedacht maar ik weet niet of ik gewoon foto's in een mooi plakboek mooier vind.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Overige

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.837 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.837 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.