Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Iris Janssen

Hoe plaats je foto's op de Photofacts Flickr groep

dinsdag 17 maart 2015, 22:33 door | 6.756x gelezen | 1 reactie

Maandelijks maken we een selectie van de beste foto's die we voorbij zien komen in de Photofacts Flickr groep. Deze selectie zie je terug in een artikel op Photofacts. Lijkt het jou ook leuk om jouw foto's terug te zien op Photofacts? In dit artikelen laten we je zien hoe je dit voor elkaar krijgt.

Wat is Flickr?


Op Flickr kan je je foto's uploaden en delen met de rest van de wereld. Flickr is actief sinds 2004 en begin 2005 overgenomen door Yahoo. Je kunt foto's uploaden via de website maar ook via e-mail of mobiele telefoon. Foto's kunnen voorzien worden van tags en in sets geplaatst worden (je hebt dan een soort fotoalbum).

Account aanmaken


Eigenlijk is het heel simpel, je gaat naar Flickr en klikt op 'Sign in'. Je kan een nieuw account aanmaken, maar ook met je Facebook of Google account inloggen. Op het moment dat je geen Yahoo account hebt gekoppeld aan je Facebook of Google moet je deze nog wel even aanmaken.

Als je er voor kiest om een account aan te maken bij Flickr maak je eigenlijk al een Yahoo account aan. Je moet dan je gegevens invullen en je bent daarna ingelogd bij Flickr.

Photofacts groep


Selecteer in de menu balk 'Groups'. Hier opent een submenu en selecteer daarbij 'Search Groups'. Tik hier 'Photofacts' en er verschijnen twee groepen van Photofacts. De zwart-wit groep is niet langer actief en kun je negeren. Klik hier dus op 'Photofacts' naast het bekende Photofacts logo.

Groups


Je kan jezelf heel simpel aanmelden door op 'Join Group' te klikken. Via 'Add Photo' kan je makkelijk jouw eigen foto's toevoegen en zo ook misschien in de foto van de maand artikelen komen te staan!

JoinGroup


In de Photofacts groep kunnen lezers van Photofacts hun foto's met elkaar delen en bespreken. De beste foto's uit de groep zullen regelmatig op Photofacts getoond worden.

Er gelden wel een aantal regels namelijk:

1. Plaats je beste foto's
2. Niet meer dan 3 per dag
3. Geen pornografie
4. Gedraag je

Let op: Foto's die je in deze groep plaatst kunnen getoond worden op het weblog Photofacts. Door in deze groep te plaatsen geef je hier toestemming voor. Uiteraard zullen we altijd je naam vermelden en linken naar de foto op Flickr.

AddPhoto


Er staan op dit moment ruim 20.000 foto's in de groep. Maak snel je account aan en plaatst zelf ook foto's. En wie weet sta jij wel in het volgende artikel met jouw foto!

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Iris Janssen

Over de auteur

Fotografie is een onderdeel van mijn leven. Al jaren fotografeer ik en streef ernaar om te groeien en dingen te leren! Momenteel loop ik stage bij Photofacts.

1 reactie

  1. PvRFotografie
    Profiel  PvRFotografie schreef op dinsdag 24 maart 2015 om 10:48  | reageer

    Ik zie net nog op de laatste foto dat ik op nummer 3 sta vrolijk

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Overige

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.036 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord