Elja Trum

Kickstarter: Lensbaby maakt lens voor iPhone

zaterdag 5 april 2014, 23:27 door | 4.187x gelezen | 1 reactie

De objectieven van Lensbaby zijn al behoorlijk populair onder fotografen die iets bijzonders in hun foto's willen zonder dat hier hele prijzige objectieven voor nodig zijn. Nu is het bedrijf bezig met een Kickstarter project waarbij ze geld inzamelen voor een 'creative focus' lens voor de iPhone.


Op het moment van schrijven is er bijna 18.000 van de benodigde 20.000 gehaald en het Kickstarter project loopt nog tot 2 mei. Dat doel zal dus zeker wel gehaald worden.

De Lensbaby voor de iPhone kun je tijdens de voorinschrijving voor 50 dollar bestellen. Het is de bedoeling dat het lensje straks voor 70 dollar verkocht gaat worden. Lijkt me een leuk objectief voor iPhone fotografen waarmee je echt andere foto's dan normaal kunt maken.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Han
    Profiel Han schreef op dinsdag 8 april 2014 om 10:50

    Er is ook een panorama lensje voor de iPhone.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Overige

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.639 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord