Elja Trum

LifePrint; compacte fotoprinter voor smartphones

woensdag 19 maart 2014, 23:02 door | 4.578x gelezen | 0 reacties

Foto's die je maakt met je telefoon willen nog wel eens via social media gedeeld worden, maar afdrukken gebeurd niet zo vaak. Het Kickstarter project LifePrint wil hier verandering in brengen met een compacte printer die je zelfs eenvoudig met je mee kunt nemen. LifePrint kun je aansturen met zowel een iOS als een Android telefoon.

De foto's die je maakt op je telefoon kun je niet alleen op je eigen LifePrinter afdrukken, maar ook op die van mensen die je volgen. Zij kunnen overigens wel kiezen of ze de afdruk akkoord geven of niet. De printer kun je zowel thuis laten staan als met je meenemen. Als je hem thuis laat staan kun je wel gewoon onderweg, waar ook ter wereld, een printopdracht geven.


Met nog 36 dagen te gaan heeft LifePrint inmiddels bijna 40.000 euro van de benodigde 200.000 euro behaald. Heb je zelf interesse in de printer dan kun je meedoen aan het Kickstarter project voor minimaal 99 dollar (en 20 dollar verzendkosten). De printer zou dan in januari 2015 geleverd moeten worden.

Afdrukken gaan overigens ongeveer 50 cent per stuk kosten en meten circa 8 bij 10 centimeter. Een pak van 100 afdrukken gaat 50 dollar kosten.

Bron: iPhoneclub

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Overige

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.637 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord