Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

LifePrint; compacte fotoprinter voor smartphones

woensdag 19 maart 2014, 23:02 door | 5.068x gelezen | 0 reacties

Foto's die je maakt met je telefoon willen nog wel eens via social media gedeeld worden, maar afdrukken gebeurd niet zo vaak. Het Kickstarter project LifePrint wil hier verandering in brengen met een compacte printer die je zelfs eenvoudig met je mee kunt nemen. LifePrint kun je aansturen met zowel een iOS als een Android telefoon.

De foto's die je maakt op je telefoon kun je niet alleen op je eigen LifePrinter afdrukken, maar ook op die van mensen die je volgen. Zij kunnen overigens wel kiezen of ze de afdruk akkoord geven of niet. De printer kun je zowel thuis laten staan als met je meenemen. Als je hem thuis laat staan kun je wel gewoon onderweg, waar ook ter wereld, een printopdracht geven.


Met nog 36 dagen te gaan heeft LifePrint inmiddels bijna 40.000 euro van de benodigde 200.000 euro behaald. Heb je zelf interesse in de printer dan kun je meedoen aan het Kickstarter project voor minimaal 99 dollar (en 20 dollar verzendkosten). De printer zou dan in januari 2015 geleverd moeten worden.

Afdrukken gaan overigens ongeveer 50 cent per stuk kosten en meten circa 8 bij 10 centimeter. Een pak van 100 afdrukken gaat 50 dollar kosten.

Bron: iPhoneclub

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Overige

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.188 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord