Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Luchtfoto's door je GoPro te gooien met de AER

zaterdag 1 oktober 2016, 13:31 door | 4.762x gelezen | 2 reacties

Voor de meeste luchtfoto's wordt tegenwoordig een drone gebruikt. Dat zijn echter nog steeds best prijzige apparaatjes en je moet er ook nog mee kunnen vliegen. Mark de Boer bedacht een alternatieve manier om goedkoop luchtfoto's te maken: de AER.

De AER is een soort grote dartpijl waar je een GoPro HERO 3+, 4 of 5 in kunt doen. Vervolgens gooi je de pijl simpelweg in de lucht om je opnames te maken. De AER zorgt ervoor dat je camera een mooie stabiele baan volgt en beschermt je GoPro bij de landing.


Mark en zijn vrienden willen de AER nu op de markt brengen met behulp van een Kickstarter programma. Voor 49 euro kun je zelf ook een AER (inclusief tas) bestellen.

» Bekijk de AER Kickstarter

Op het moment van schrijven is 23 duizend euro van de benodigde 70.000 euro gehaald. Je hebt nog 33 dagen om te helpen een succes te maken van dit project.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

 1. wim
  wim schreef op dinsdag 4 oktober 2016 om 10:31  | reageer

  Dit is iets goedkoper en leuker...

 2. Bert
  Bert schreef op dinsdag 4 oktober 2016 om 10:49  | reageer

  Een kennis van me maakt al lang luchtfoto's met behulp van een vlieger, hij deed dit al voordat de actioncam populair werd. Hij gebruikt hiervoor gewoon een 'oude' compactcamera, want het is natuurlijk niet helemaal zonder risico, maar het is tnt altijd goed gegaan. Je moet natuurlijk wel een beetje kunnen vliegeren en oppassen dat er voldoende ruimte is... (meestal gaat hij naar het strand)
  Erg leuke foto's!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Overige

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.186 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord