Actie: 100+ fotografiecursussen + boek - Nu 75 euro voordeel! Word nu lid!
Elja Trum

Make a Memory zoekt fotografen

dinsdag 27 oktober 2009, 17:20 door | 10.015x gelezen | 17 reacties

De Stichting Make a Memory houd zich bezig met het fotograferen van ernstig zieke, stervende of overleden baby's en kinderen. Dit als aandenken voor familie. De foto's worden gratis aangeboden en de stichting is nog op zoek naar extra fotografen om de dienst over heel het land aan te kunnen bieden.

De stichting wil troost bieden aan ouders door middel van het aanbieden van professionele foto's van hun kind, zodat ze in een later stadium een mooie herinnering hebben. Ze streven naar landelijke bekendheid om op deze manier zoveel mogelijk ouders te bereiken.

De diensten zijn beschikbaar voor ouders van ernstig zieke, stervende of overleden baby's en kinderen. Iedereen kan een verzoek in dienen als er een kind in nood is in hun omgeving. Via de stichting wordt dan een fotograaf gestuurd. Om dit doel te bereiken heeft de stichting in elke provincie professioneel fotografen ter beschikking die binnen drie kwartier de ziekenhuizen in hun omgeving kunnen bereiken. Dag of nacht.

De stichting werkt alleen met professionele fotografen. Dit omdat deze mensen meer ervaring hebben met het werken met klanten. Fotografen werken belangeloos voor de stichting en uiteraard moet je als fotograaf wel redelijk stevig in je schoenen staan.

Met name in Limburg, Leiden, Den Haag, Utrecht en omgeving Alkmaar is er een urgente behoefte aan fotografen om de druk op de reeds beschikbare fotografen te verkleinen. In deze plaatsen zitten veel ziekenhuizen met grote kinderafdelingen. Daarnaast wil men een groep fotografen in Zeeland zodat men ook daar de ziekenhuizen kan gaan benaderen.

Lijkt het je wat dan kun je via de website van de Stichting contact opnemen.

Make a Memory


Bron: Dutchheaven

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

17 reacties

 1. Charles
  Profiel Charles schreef op dinsdag 27 oktober 2009 om 19:33

  Een noemenswaardig initiatief. Je moet het even op je in laten werken maar de professionele fotograaf maakt hier uiteraard het verschil. Zie de link.

 2. Ruud
  Profiel Ruud schreef op dinsdag 27 oktober 2009 om 20:02

  en een lovenswaardig initiatief....wat ik zo bij make a memory heb gelezen wordt het ook erg op prijs gesteld.

 3. MaGi
  Profiel MaGi schreef op dinsdag 27 oktober 2009 om 20:33

  Een mooi initiatief...het lijkt me wel erg zwaar.

 4. Reinoud
  Profiel Reinoud schreef op dinsdag 27 oktober 2009 om 20:35

  Het werk is niet makelijk. Je werkt vaak letterlijk bij nacht en ontij in een krappe ziekenhuiskamer, en dat is niet eens het moeilijkste...
  Maar het is wel dankbaar werk. Je kunt de ouders iets onbetaalbaars geven.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Overige

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.658 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord