Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Nog eventjes: de Leica pop-up store in Amsterdam

donderdag 19 juni 2014, 20:29 door | 4.708x gelezen | 1 reactie

Leica bestaat dit jaar 100 jaar en dat vieren ze op verschillende manieren. En van de acties is de pop-up winkel die ze momenteel ingericht hebben in Amsterdam. In de winkel kun je het merk Leica beleven. Je moet er wel snel bij zijn, want de winkel is alleen deze maand nog te bezoeken.

In de winkel kun je uiteraard de producten van Leica bekijken en uitproberen. Daarnaast zijn er aardig wat workshops, fotoshoots, fotowalks, fotowedstrijden en meer gepland die je deels gratis kunt bezoeken. Het volledige programma vind je in de agenda.

Gisteren was ik toevallig in Amsterdam en dus heb ik direct ook even een bezoekje gebracht aan de tijdelijke Leica winkel. Het is een klein sfeervol pandje in een typisch Amsterdamse straat. Op het moment dat ik binnen kwam lopen werd er net een workshop gestart. Ik mocht deze ook nog bijwonen, maar heb in plaats daarvan even rondgekeken en met de aanwezige Leica medewerkers gepraat.

Zij weten je bij elke getoonde camera en foto een verhaal te vertellen. Zeker leuk om even mee te praten. Daarnaast heb ik ook even de nieuwe Leica T bekeken, de systeemcamera van Leica die eerder dit jaar werd aangekondigd. Met autofocus, geen meetzoeker en een touchscreen zeker een andere Leica. De Leica T is uit n blok aluminum gemaakt en dat geeft hem toch direct iets bijzonders.

Leica popup store
Gemaakt met de Leica T

De Leica Pop-up Store is nog tot en met maandag 30 juni te bezoeken en is dagelijks (zeven dagen per week) geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Het adres is Eerste Boomdwarsstraat 10 te Amsterdam (in de Jordaan).

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. B. van der Veen
    B. van der Veen schreef op dinsdag 24 juni 2014 om 15:47  | reageer

    Van Harte met het 8 jarige bestaan. Ga zo door.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Overige

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.051 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord