Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Zesde Kelby Photowalk op zaterdag 5 oktober

zaterdag 10 augustus 2013, 23:39 door | 6.108x gelezen | 3 reacties

Op zaterdag 5 oktober wordt voor de zesde keer de Scott Kelby Worldwide Photowalk gehouden. Over heel de wereld komen fotografen bij elkaar om een paar uurtjes samen te wandelen en te fotograferen. Een leuke manier om de dag te besteden en uiteraard is deelname volledig gratis.

Vooralsnog zijn er drie locaties beschikbaar in Nederlands; Arnhem, Utrecht en Haarlem. Ook net over de grens in Brugge en Keulen kun je al terecht. Geen Photowalk bij je in de buurt? Dan organiseer je deze toch gewoon zelf! Je kunt jezelf aanmelden als wandelleider op de Photowalk website. Of je moet even geduld hebben; de komende weken zullen er waarschijnlijk nog wel meer wandellocaties in de omgeving verschijnen.

Als deelnemer kun je ook het Lightroom 5 boek van Scott Kelby winnen of de hoofdprijs; een Canon 70D. Uit elke wandeling (maximaal 50 deelnemers) wordt door de groepsleider één winnaar gekozen die het boek krijgt. Uit alle winnaars kiest Scott Kelby uiteindelijk de winnaar van de camera.


Scott Kelby zelf is net als vorig jaar weer in Europa voor een wandeltocht. Ditmaal in Rome, dus wel wat verder dan vorig jaar. Zijn wandeling is overigens ook reeds helemaal volgeboekt.

Ik kan deelname echt aanraden! Ik heb zelf al een aantal keer meegedaan (ook al een keer als leider van een wandeling) en het is altijd een gezellige tocht waarbij je veel kunt kletsen met andere fotografen.

Opgeven als deelnemer of als wandelaar kan op de Photowalk website.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. michel
  michel schreef op dinsdag 13 augustus 2013 om 11:06  | reageer

  hoe meld je je hiervoor aan als deelnemer?>

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 13 augustus 2013 om 13:41  | reageer

  @Michel; dat gaat via de Photowalk website die ik in het artikel hierboven link.
  Vanaf de homepage kun je bij 'Enter a city or place near you' je woonplaats intikken en vervolgens op 'search' drukken.

  Je komt dan bij een kaartje (waar je ook kunt in- en uitzoomen) waarbij met rode icoontjes aangeduid wordt waar wandelingen zijn. Klik op het rode icoontje en er verschijnt een ballonnetje. In het ballonnetje klik je op de blauwe titel (de locatie).

  Je komt dan bij de pagina van die wandeling (bijvoorbeeld Utrecht). Hier zie je meer informatie over de wandeling en kun je jezelf aanmelden via de groene 'Join this photo walk' knop.

 3. Juvaniphoto
  Juvaniphoto schreef op woensdag 14 augustus 2013 om 23:13  | reageer

  Ik ben - zoals al via Facebook gereageerd - een van de gelukkigen om ingeloot te zijn bij de Walk in Rome, geleid door de Meester Scott Kelby zelf! Op de dag van aankondiging heb ik me snel via de site aangemeld, en ik kwam er nog net doorheen. Na me schoof iedereen in de wachtrij.

  Ik kijk er erg naar uit, heb paar jaar geleden de eerste Walk ook gelopen. Toen in Antwerpen, wat op zich leuk was maar een saaie groep. Nu maar hopen dat Scott de mooie plekjes weet te vinden.

  Graag hou ik jullie via een gast-blog op de hoogte, @elja!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Overige

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.152 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord