De afgelopen dagen ben ik in Engeland geweest om mijn zusje te bezoeken. Ze is namelijk begin oktober bevallen van een mooie dochter en die moesten we uiteraard even komen bewonderen. Ook woont ze sinds amper een week in een nieuw huis (verhuizingen en babies kom je opvallend vaak in die combinatie tegen) en helaas was daar nog geen internetverbinding aanwezig zodat ik nieuwe berichten op Photofacts kon plaatsen. Mijn excuses voor de tijdelijke stilte..">
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Bezoekje aan nichtje Ilse in Engeland

woensdag 1 november 2006, 01:03 door | 7.041x gelezen | 4 reacties

De afgelopen dagen ben ik in Engeland geweest om mijn zusje te bezoeken. Ze is namelijk begin oktober bevallen van een mooie dochter en die moesten we uiteraard even komen bewonderen. Ook woont ze sinds amper een week in een nieuw huis (verhuizingen en babies kom je opvallend vaak in die combinatie tegen) en helaas was daar nog geen internetverbinding aanwezig zodat ik nieuwe berichten op Photofacts kon plaatsen.
Mijn excuses voor de tijdelijke stilte..

Uiteraard heb ik een flink aantal foto's genomen, maar echt de tijd om ze te bekijken en bewerken heb ik nog niet kunnen vinden. Engeland is wel een prachtig land om te fotograferen. Het landschap is erg divers en er zijn ontzettend veel mooie plekjes. Zelf heb ik dit bezoek weinig van het mooie land gezien, maar er zijn op internet voldoende mooie foto's te vinden.

Tony Howell heeft bijvoorbeeld een flink aantal prachtige opname op zijn website staan. Ook via een site als Flickr zijn natuurlijk veel mooie foto's te vinden.

Mijn zusje, haar man en piepjonge dochter wonen in de buurt van miljoenenstad Birmingham. Zo'n enorme stad heeft ook een bepaalde aantrekkelijkheid voor fotografen. Bij mijn volgende bezoek zal ik ook proberen hier wat meer tijd voor vrij te maken, want uiteraard was mijn nichtje Ilse nu het belangrijkste om te fotograferen.

Ilse Goalby
Ilse, dochter van Imke en John Goalby

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

4 reacties

 1. Brian DSLR.nl
  Brian (DSLR.nl) schreef op woensdag 1 november 2006 om 21:26  | reageer

  Gefeliciteerd met zo'n mooi nichtje...

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 1 november 2006 om 22:09  | reageer

  Bedankt Brian! vrolijk
  Ik zal er niet zo veel foto's van kunnen maken als mijn twee andere nichtjes (die hier 500 meter vandaan wonen), maar zo'n kindje blijft een leuk foto object. knipoog

 3. HappyWim
  HappyWim schreef op donderdag 2 november 2006 om 06:58  | reageer

  Hartelijk gefeliciteerd met je mooie nichtje Ilse.
  Wim

 4. Marjan Trum
  Marjan Trum schreef op vrijdag 3 november 2006 om 23:04  | reageer

  Eindelijk zie ik één van de vele foto's die je van Ilse gemaakt heb. Ik zat al de hele week uit te kijken naar de foto's maar vergat op deze pagina te kijken. Voor mij, de trotse oma, hoeven ze niet bewerkt te worden. Ik wil Ilse zien zoals ze nu is. Het lijkt alweer zolang geleden dat ik haar gezien heb.
  Groetjes,
  mama

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
De Portretbijbel door Elja Trum

Ook interessant

Toon alle artikelen binnen Persoonlijk

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.189 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord