Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Fotograferen op de Meierijsche Museumboerderij

maandag 20 september 2021, 20:20 door | 2.612x gelezen | 1 reactie

Samen met een aantal leden uit het VIP beta programma heb ik vandaag gefotografeerd bij de Meierijsche Museumboerderij. Of eigenlijk hebben vooral zij foto's gemaakt. Ik heb mijn best gedaan om ze daarbij te helpen.

Model met fotografen


Met het Photofacts Academy VIP programma krijg je niet alleen toegang tot de bijna 100 online cursussen, maar ga je er ook daadwerkelijk aan de slag. Je krijgt namelijk elke maand een opdracht en de resultaten worden besproken.

In de beta versie van dit VIP programma zaten ook nog live workshops inbegrepen. Door Corona zijn die uitgesteld, maar momenteel zijn we daar lekker mee aan de slag. Vorige week stond ik ook nog met een aantal VIP beta leden in de studio en Nando heeft landschapsdagen ingepland staan.

Meierijsche Museumboerderij


Deze workshop was dus in de Meierijsche Museumboerderij in Heeswijk-Dinther. Een leuke locatie voor zo'n dag waarbij we geholpen werden door het mooie weer.

Bij de museumboerderij kun je zien hoe mensen rond 1900 leefden en werkten. Die setting levert in combinatie met een model natuurlijk mooie foto's op.

Maritza en Sanne


Het is wel donker binnen. De raampjes zijn klein. Het licht wat er is valt wel erg mooi. Daar kun je als portretfotograaf zeker een boel plezier mee beleven.

We hebben vooral veel met natuurlijk licht gewerkt, maar ook flitslicht is hier heel bruikbaar. Dan kun je de hele ruimte gebruiken in plaats van alleen daar waar het licht is.

Priscilla en Sandra


We hadden met vijf fotografen de beschikking over drie verschillende modellen; Jhonathen, Priscilla en Sanne. Alle drie leuk om mee te werken en op de foto te zetten.

Volgens mij hebben de deelnemers een leuke dag gehad vandaag en mooie foto's geschoten.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Maritza Mali
    Maritza Mali schreef op dinsdag 21 september 2021 om 12:49  | reageer

    Elja ik heb genoten van de fotoshoot en de locatie. Bedankt voor het organiseren en voor het geven van alle tips.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Persoonlijk

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.061 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord