†CYBER† MONDAY - 50 euro korting + gratis de Flitsbijbel! Word nu lid!
Elja Trum

Photofacts bloggersdag 2011

zondag 25 september 2011, 22:03 door | 5.477x gelezen | 16 reacties

Elk jaar probeer ik een dag te organiseren voor de Photofacts bloggers om ze te bedanken voor hun inzet. Gisteren was het weer zover; de Photofacts bloggersdag 2011. Elf bloggers waren aanwezig bij de studio van Antonette de Groot om een middagje te fotograferen te barbecueŽn en vooral om even bij te kletsen.

Zo rond twee uur kwam iedereen binnen wandelen. Het weer zat prima mee, dus we konden lekker in de tuin zitten. Na een eerste drankje zijn we naar Slot Loevestein gereden waar we een paar uurtjes foto's gemaakt hebben. Tenminste, dat was het idee, maar ik heb niet echt de illusie dat er heel veel foto's genomen zijn. Er is vooral veel gekletst en dat is natuurlijk ook prima.

We hebben nabij het slot een korte wandeling gemaakt langs de rivier Op een strandje heeft Liesbeth onderstaande foto genomen. Zoals je kunt zien stonden alle blogger te springen om op de foto te staan. Nouja, alle.. Liesbeth probeerde nog te ontkomen, maar met een tiental fotografen om je heen is er uiteraard geen plek waar je jezelf kunt verschuilen.

Photofacts bloggers dag 2011
Van links naar rechts; ik, Antonette, Ed, Kim, Mark, Niels, Marcel en Henri.
Foto: Liesbeth van Asselt

Na de wandeling in de omgeving en bij het Slot zelf zijn we weer teruggereden naar de studio van Antonette. Die was overigens zo vriendelijk om haar ruimte beschikbaar te stellen voor deze Photofacts dag, waarvoor dank!

's Avonds hebben we een lekker barbecue gehouden met een overdaad aan vlees en andere etenswaren. Aan de eind van de avond was er nog genoeg over voor nog een tweede barbecue. Uiteraard is er gedurende de dag vooral veel over fotografie gekletst.

Ik vond het in elk geval weer erg gezellig. Erg leuk om ook eens de echte gezichten achter de profielfoto's te zien. Volgend jaar dus zeker opnieuw zo'n gezellige Photofacts dag organiseren!

p.s.: De thumbnail foto bij dit artikel is geschoten door Marcel Wiegerinck.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

16 reacties

 1. Jeroen
  Profiel  Jeroen schreef op zondag 25 september 2011 om 22:24

  Ziet er erg gezellig uit! En wat een mooi weer hadden jullie zeg! vrolijk

 2. Peter van Veen
  Profiel  Peter van Veen schreef op zondag 25 september 2011 om 22:39

  Ondanks het feit dat ik pas later kon aanhaken, heb ik me uitstekend vermaakt tijdens deze bloggersdag. Erg gezellig, lekker eten en (vaak) interessante gesprekken. Er was namelijk ruimte genoeg voor het nodige gezwets! knipoog
  Elja, nogmaals bedankt hiervoor!

 3. Mark de Roo
  Profiel Mark de Roo schreef op zondag 25 september 2011 om 23:28

  Het was een erg geslaagde en gezellige dag! Goed geregeld, gezellige mensen! Hoop dat er volgend jaar weer eentje komt!

 4. Martin Bekkers
  Martin Bekkers schreef op zondag 25 september 2011 om 23:41

  Er mooi gebaar Mark,

  Ik vond je al een sympathieke gast toen ik een workshop van je gevolgd had. En dit is ook wat bij je past. En natuurlijk ook de bloggers bedankt. Ik lees vak de interessante belevingen tips ervaringen etc.

  groet Martin

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Persoonlijk

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.208 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord