Actie: 100+ fotografiecursussen + boek - Nu 75 euro voordeel! Word nu lid!
Ger de Gram

Review valt in het water ..ehh.. de wc (video) UPDATE

donderdag 6 augustus 2009, 20:37 door | 9.188x gelezen | 25 reacties

Op de redactie van BesteProduct ontvingen we vorige week de Olympus mJu 6010. Dat is een schok-en waterbestendige digitale camera. Alle reden dus om hem eens uitgebreid te testen. Alleen, ondergetekende was niet zo heel slim. Om vooral niet te zeggen: heel erg dom. Om met Peter R. de Vries te spreken: 'We kijken even naar de beelden'..Tja, wat moet ik hier nu neerzetten? Een welgemeend 'Oh, dit was echt heel erg dom', is op zijn plaats. Oprecht dacht ik dat de waterdruk niet opwoog tegen de zwaarte van de camera. Dat bleek (hier komt het understatement van het jaar) dus onjuist.

Hoe Olympus hier definitief op reageert weet ik niet. Degene die ik aan de lijn had, was iemand van het distributiebedrijf. Ik heb het telefoonnummer gekregen van een medewerker van Olympus, maar die nam zijn telefoon niet op. Voice-mail ingesproken. Ik hou jullie hierover op de hoogte.

Update: Reactie van Olympus
Via de telefoon liet Martijn Peeters van Olympus lachend weten dat dit soort situaties vaker voorkomen en dat er dus geen (financiŽle) consequenties aan zijn verbonden. "Dit gebeurt. Als je een camera als de mJu Tough uitgeeft, dan is het logisch dat mensen er heel veel dingen mee gaan proberen. Anders moet je 'm ook niet die naam geven. Bij een andere camera zou ik het misschien iets minder sportief opvatten."

Excuses aan alle meelezende journalisten die op de mJu 6010 zaten te wachten. Voor eventuele gaten in jullie tijdschrift, dagblad of website, kunnen jullie mij mailen. knipoog

Overigens had ik deze Olympus al een weekje op proef, en ik had dus al een aantal testjes gedaan. Hieronder een kort ander YouTube-filmpje waar ik 'm even onder handen neem.


Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Ger de Gram

Over de auteur

Ger is freelance journalist in zowel tekst als beeld en oprichter van weblog Gadgettest. Meer informatie over Ger vind je op zijn persoonlijke website Gerdegram.nl.

25 reacties

 1. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op donderdag 6 augustus 2009 om 20:39

  Prachtig verhaal Ger!
  Erg leuk filmpje.. Al kan ik me voorstellen dat Olympus er iets minder blij mee is. vrolijk

 2. RobertW
  Profiel RobertW schreef op donderdag 6 augustus 2009 om 21:25

  hahahaha fantastisch! Die mag ingezonden worden voor het programma 'Dom- dommer-domst' vrolijk

 3. Derk
  Profiel Derk schreef op donderdag 6 augustus 2009 om 21:42

  Ik zeg: Humor met hoofdletter H....

 4. EdC
  Profiel EdC schreef op donderdag 6 augustus 2009 om 21:44

  Als die camera nu gaat filmen, dan kunnen ze bij de rioolzuivering het buizenstelsel checken. vrolijk

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Persoonlijk

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.658 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord