Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Videoconference foto's in gebruik genomen

maandag 2 april 2007, 20:11 door | 5.977x gelezen | 3 reacties

Anderhalve maand geleden heb ik het gehad over een fotoshoot voor een videoconference bedrijf. Het ging daarbij om foto's voor hun nieuwe website. Vandaag is de website live gegaan en kan ik jullie laten zien hoe de eerder gemaakte foto's gebruikt zijn in de nieuwe website van Talk & Vision.

Behalve de foto's voor op de site heb ik overigens ook de code achter de website geschreven. Het design van de site komt van onze designer. Zelf ben ik erg blij met het resultaat; ik vind dat de foto's er goed op uit komen en passen in het design.

Per pagina wordt de grote afbeelding bovenin gewijzigd waarbij zowel mijn foto's als een aantal productfoto's (niet door mij gemaakt) gebruikt zijn. Aan de rechterkant is een flashanimatie te zien waarin een aantal foto's achter elkaar worden getoond. Helemaal voltooid is de site overigens nog niet; er zijn nog kleine details die de komende dagen nog geperfectioneerd moeten worden.

Zoals volgens mij elke fotograaf vind ik het erg leuk mijn foto's gebruikt te zien worden in een uiting door een andere partij. Ook de klant is blij met de foto's en de website. Waarschijnlijk gaan we over een aantal maanden opnieuw een shoot houden zodat de site weer geupdate kan worden met een aantal nieuwe foto's.

Overigens schiet ik wel vaker foto's voor mijn werk, maar dit was de eerste keer dat ik hierbij mijn volledige studioset gebruikt heb en we ook modellen en visagie geregeld hebben. Het zal niet de laatste keer zijn, over twee weken staat een nieuwe shoot ingepland voor een andere klant.

Website Talk & Vision
Website van Talk & Vision

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. Brian dSLR.nl
  Brian (dSLR.nl) schreef op maandag 2 april 2007 om 22:47  | reageer

  't is een mooie site geworden Elja, complimenten hiervoor, maar als je nog gaat finetunen, zorg dan dat die flash animatie niet steeds opnieuw laad bij het starten van een nieuwe pagina.
  Petje af voor zowel de foto's als de site vrolijk

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 3 april 2007 om 00:19  | reageer

  Bedankt, Brian.
  We zijn er zelf ook trots op, maar dat is doorgaans bij elke nieuwe site. knipoog

 3. Toeps
  Toeps schreef op zaterdag 7 april 2007 om 20:58  | reageer

  Hey!
  Ik zag het toevallig net!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Persoonlijk

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.152 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord