Elja Trum

Zwart-wit fotografie boek nu te bestellen

dinsdag 14 juli 2009, 23:02 door | 7.265x gelezen | 26 reacties

Zoals de meesten van jullie wel meegekregen zullen hebben ben ik de afgelopen maanden druk bezig geweest met het schrijven van een boek over fotografie. Zwart-wit fotografie om precies te zijn. Als het goed is verschijnt het boek halverwege volgende maand (augustus) in de boekwinkels. Je kunt mijn boek echter ook nu al direct op Photofacts bestellen.

Ik heb daarvoor een bestelformulier aan de site toegevoegd. Zodra ik de boeken hier dan binnen heb verstuur ik ze direct door. Mocht je het boek willen kopen, dan hoeft dat natuurlijk niet via de website, het zal ook gewoon in boek- en fotografiewinkels te koop zijn.

Het boek Digitale fotografie Zwart-wit gaat 19,95 euro kosten. Voor bestellingen in Nederland komt daar 1,50 euro aan verzendkosten bij. Ik kan het boek ook opsturen naar België, de verzendkosten zijn dan 4,50 euro.

Als je het via Photofacts aanschaft dan kan ik er wel gelijk een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap van maken natuurlijk. Net echt! knipoog Doordat ik het boek met een korting kan inkopen geeft het mij de mogelijkheid nog een paar euro extra te verdienen. En daarbij vind ik het ook wel leuk om mijn eigen boek zelf te kunnen verkopen!

Conceptomslag Zwart-wit fotografie boek


Het zwart-wit boek bevat 128 pagina's en bevat een uitleg van de basisbegrippen van (zwart-wit) fotografie en praktische tips voor het maken van zwart-wit foto's (zoals compositie en onderwerpen). Behalve adviezen en handigheidjes voor het maken van foto's is er ook ruime aandacht voor het omzetten van foto's binnen Photoshop en Lightroom. Ook worden er handige plugins besproken en komt natuurlijk tevens het afdrukken van zwart-wit foto's ter sprake.

In het laatste hoofdstuk heb ik een volledige zwart-wit workflow beschreven; van afdruk tot print. Digitale fotografie zwart-wit wordt uitgegeven door Pearson Education.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

26 reacties

 1. Leon
  Leon schreef op dinsdag 14 juli 2009 om 23:23

  Ik ga er natuurlijk van uit dat je fotoclubvrienden een gratis exemplaar krijgen knipoog

 2. Jac Trum
  Profiel  Jac Trum schreef op dinsdag 14 juli 2009 om 23:27

  Van je vrienden moet je het maar hebben! vrolijk

 3. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 14 juli 2009 om 23:38

  @Leon; jouw exemplaar kost 5 euro extra! knipoog
  In elk geval kun je op de verzendkosten besparen he..

 4. Vaans
  Profiel  Vaans schreef op dinsdag 14 juli 2009 om 23:52

  Tuurlik wil ik dat boek bestellen. Ik vind alleen de 1,50 verzendkosten aan de hoge kant. Kan ik 'm tzt niet bij je ophalen en een pot koffie leegslurpen?

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Persoonlijk

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.479 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord