Elja Trum

2.000 actieve leden bij Photofacts Academy

donderdag 4 juni 2015, 16:42 door | 3.758x gelezen | 7 reacties

Gisteren hebben we weer een mooie mijlpaal bereikt bij Photofacts Academy; we hebben inmiddels meer dan 2.000 actieve leden! Anderhalf jaar geleden gingen we van start met onze online videotrainingen en het concept slaat duidelijk aan.

Nog niet zo lang geleden, op 1 maart, vierden we nog dat we 1.500 leden hadden. We groeien dus hard! Niet alleen in ledenaantal overigens, ook ons cursusaanbod groeit hard. In de eerste vijf maanden van 2015 hebben we namelijk ook al vijf nieuwe cursussen uitgebracht!

In januari brachten we Photoshop Elements voor Fotografen uit, in februari onze cursus Macrofotografie door Johannes Klapwijk, in maart de cursus Photoshop voor Gevorderden, in april de cursus Nieuw in Lightroom 6 (op de dag dat Lightroom 6 officieel aangekondigd werd) en eind mei verscheen de cursus Nik Software.

Inmiddels bieden we ruim 42 uur aan leerzame video cursussen aan in telkens korte video's van circa 5 tot 15 minuten per stuk. Voor de komende maanden staan een cursus portretfotografie, een cursus HDR fotografie, een cursus bruidsfotografie en nog meer cursussen in de planning.

Gebakjes


Het tweeduizendste lid was overigens Toos. Zij heeft haar inschrijvingsgeld retour gekregen. Zelf hebben wij lekker een gebakje gegeten om deze nieuwe mijlpaal te vieren.


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

7 reacties

 1. John Boutsen
  John Boutsen schreef op donderdag 4 juni 2015 om 18:09

  Gefeliciteerd met het 2000ste lid, ik heb het me nog niet beklaagd dat ik de stap zette en lid werd.
  John

 2. Jan Harm
  Jan Harm schreef op donderdag 4 juni 2015 om 21:28

  Van harte! Ik heb er geen spijt van gehad!
  Jan Harm

 3. Johannes Klapwijk
  Profiel  Johannes Klapwijk schreef op zondag 7 juni 2015 om 06:17

  Van harte zeg, wat een tof aantal!

 4. roelie
  roelie schreef op zondag 7 juni 2015 om 17:23

  Wauw!!! Gefeliciteerd,hopen dat ermog eens 2000 bij komen.
  Ik ben nog iedere dagstikgelukkig met jullie. Of zoals Piet het zou zeggen : een bak blij.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.320 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord