Elja Trum

25.000 nieuwsbrief lezers!

vrijdag 20 maart 2015, 13:31 door | 3.814x gelezen | 9 reacties

Zojuist hebben we een mooie mijlpaal bereikt. De Photofacts nieuwsbrief wordt nu elke week door 25.000 mensen ontvangen! Een prachtig aantal natuurlijk, waar we erg blij en ook wel een beetje trots op zijn. En we gaan een cadeautje geven aan al deze nieuwsbrief lezers!

Feest: 25.000 nieuwsbrief lezers!


Cadeau


Eigenlijk is het een verlaat cadeau. Ik beloofde het namelijk al toen er 5.000 lezers waren op de Photofacts nieuwsbrief. Destijds moest ik het echter nog helemaal schrijven en nu kan ik zeggen dat het voor 95 procent compleet is.

Het cadeau is een eBook over flitsfotografie. Het eBook richt zich voornamelijk op het werken met opzetflitser om betere foto's te maken. In het boek vind je een uitgebreide uitleg over flitsen en tevens een aantal concrete voorbeelden waarbij er aan de hand van een foto een uitleg gegeven wordt hoe je deze foto kunt maken.

Het eBook zal volgende maand uitkomen en iedereen die dan ingeschreven is op de nieuwsbrief ontvangt een exemplaar.

De 25.000ste inschrijver heeft zojuist van ons een mailtje ontvangen. Zij krijgt namelijk een extra cadeautje: een gratis jaarabonnement op Photofacts Academy ter waarde van 89 euro. Gefeliciteerd!

Nieuwsbrief


Voor wie de nieuwsbrief nog niet krijgt, een korte uitleg over wat je kunt verwachten als je jezelf ook nog inschrijft. In de nieuwsbrief, die elke dinsdagochtend verstuurd wordt, krijg je wekelijks een overzicht van de laatste artikelen op Photofacts. Daarnaast schrijf ik telkens een korte intro en zie je wat er gebeurd op het Phototalk forum.

Nieuwsbrief voorbeeld


Naast de wekelijkse nieuwsbrief ontvang je ook een extra nieuwsbrief. Deze extra nieuwsbrief wordt periodiek gestuurd en deze wijkt op het vlak van inhoud af van de standaard nieuwsbrief. Hierin worden namelijk juist oudere artikelen, die nog steeds de moeite waard zijn, nog eens aangehaald.

Zo krijg je niet alleen het laatste nieuws in je inbox, maar wijzen we je ook op de juweeltjes uit het Photofacts archief van ruim 3.000 artikelen. Je ontvangt de Extra nieuwsbrief automatisch als je jezelf inschrijft voor de Photofacts nieuwsbrief.

Ben je al ingeschreven op de normale nieuwsbrief, maar ontvang je de extra nieuwsbrief niet, dan kun je jezelf hier inschrijven voor alleen de extra nieuwsbrief.

Inschrijven


Ontvang je de Photofacts nieuwsbrief nog niet? Schrijf je via onderstaande link (of gewoon lager op deze pagina) gratis in:

Inschrijven voor de Photofacts nieuwsbrief.


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

9 reacties

 1. gast
  gast schreef op zaterdag 21 maart 2015 om 00:52

  Congrats, kun je er dan nu svp voor zorgen dat die ebook 2.o popup nu ook weer eens uit beeld gaat zoner emailadrssopgave op een tablet. Thank you

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op zaterdag 21 maart 2015 om 08:44

  Daar zou gewoon een kruisje bij moeten staan. Als je daar op klikt moet de slide-in de komende maanden niet meer te zien zijn.

  Wat voor een tablet gebruik je?

 3. gast
  gast schreef op zaterdag 21 maart 2015 om 14:37

  Samsung 7" en er is geen close kruisje in beeld (te krijgen) staand of liggend.


 4. Nelleke van Nunen
  Nelleke van Nunen schreef op dinsdag 24 maart 2015 om 12:34

  Gefeliciteerd met de mijlpaal. Op naar de 30.000.
  Ik kan hem iedereen aanraden.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.323 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord