Elja Trum

2.500ste artikel op Photofacts

woensdag 9 januari 2013, 11:27 door | 4.484x gelezen | 20 reacties

Dit is het 2.500ste artikel dat op Photofacts verschijnt! Ruim zes jaar geleden ben ik gestart met dit weblog (2.396 dagen geleden) en sindsdien is hier -gemiddeld gezien- dus meer dan één artikel per dag verschenen.

Een behoorlijke schat aan informatie kun je dus vinden op dit weblog. Nu zullen veel bezoekers echter vooral de nieuwe artikelen lezen en dat is eigenlijk jammer. Vandaar dat we de komende periode ook de oudere artikelen wat meer (indirect) onder de aandacht gaan brengen.

Zo zijn we bezig met het verbeteren van de huidige zoekfunctie. Hierdoor moet het gemakkelijker worden om oudere artikelen terug te vinden. Het zal nog wel een weekje of wat duren voordat deze nieuwe zoekfunctie actief wordt.

Waar je wel al direct gebruik van kunt maken zijn de extra mailings die ik ga sturen aan iedereen die zich vanaf nu inschrijft op de Photofacts nieuwsbrief. In deze extra mailings (naast de normale nieuwsbrief dus) wijs ik terug op interessante en leerzame artikelen die eerder op Photofacts zijn verschenen en geef ik daarnaast ook nog extra fotografietips.

Zelf heb ik overigens 1.618 artikelen geschreven de afgelopen jaren hier. De rest is door een enthousiaste schare gast- en medebloggers geschreven; waarvoor mijn dank! Mocht je benieuwd zijn naar de meest gelezen artikelen op Photofacts dan kun je op voorgaande link klikken.

2500

Ik ben natuurlijk erg blij met deze mijlpaal en uiteraard verwacht ik dat we de 5.000 artikelen binnen de volgende zes jaar ruim gaan halen. Heb jij nog suggesties voor artikelen of ter verbetering van Photofacts, dan hoor ik ze natuurlijk graag in de reacties!

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

20 reacties

 1. ErikvanRosmalen
  Profiel  ErikvanRosmalen schreef op woensdag 9 januari 2013 om 12:01

  Gefeliciteerd, mooie mijlpaal. Heb ik toch mooi mijn 2% aan bijgedragen met mijn eigen mijlpaaltje van 50 artikelen. Ik blijf graag meeschrijven!

 2. Martin
  Martin schreef op woensdag 9 januari 2013 om 12:17

  Kun je er nu van leven? vrolijk Gefeliciteerd kijk altijd uit naar mijn rss feeds

 3. Reinoud van Leeuwen
  Reinoud van Leeuwen schreef op woensdag 9 januari 2013 om 12:26

  Knap om dat tempo van elke dag minimaal 1 artikel nog steeds vol te houden! Gefeliciteerd!

 4. wim hendriks
  wim hendriks schreef op woensdag 9 januari 2013 om 12:31

  Gefeliciteerd,op naar de volgend mijlpaal en nog veel discussie op je site...dat houd je alert.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.961 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord