Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Basiscursus Studiofotografie

maandag 31 augustus 2015, 23:05 door | 10.086x gelezen | 1 reactie

Zojuist hebben we op Photofacts Academy de Basiscursus Studiofotografie gelanceerd. In deze cursus leer je hoe je professioneel kunt fotograferen in een fotostudio. De cursus wordt gegeven door de Belgische fotograaf Frederik Herregods.

Basiscursus studiofotografie pfaIn een studio heb je altijd maximale controle over het licht. Je kunt dus exact bepalen hoe je foto's eruit gaan zien en ook zorgen voor een consistente look over (tientallen of zelfs honderden) verschillende foto's.

Dat maakt studiofotografie interessant voor de professionele fotograaf die niet afhankelijk wilt zijn van externe factoren (zoals het weer) om prachtige foto's te schieten.


Iedereen die een volledig lidmaatschap heeft op Photofacts Academy (inmiddels ruim 2.200 leden), heeft per direct toegang tot de volledige cursus studiofotografie. Een jaarlidmaatschap kost slechts 89 euro. Je hebt dan toegang tot alle videocursussen. Het is ook mogelijk de cursus los af te nemen voor eenmalig 39 euro.

Photofacts Academy


Voor iedereen die nog niet bekend is met Photofacts Academy; dit is de online leeromgeving van Photofacts. Aan de hand van leerzame video's leer je beter fotograferen en nabewerken. Inmiddels staan er 257 video's op Photofacts Academy met een totale duur van ruim 46 uur.

De video's zijn gemaakt door diverse docenten, allemaal experts in hun gebied. Zo behandelt bijvoorbeeld Lightroom guru Piet Van den Eynde (bekend van de Lightroom Ontmaskerd boeken) alles wat met Lightroom te maken heeft en heeft hij ook onze Photoshop voor Fotografen cursus ontwikkeld.

Onze leden beoordelen onze cursussen met een gemiddeld cijfer van 4,57 (op een schaal van 1 tot 5 en op basis van 114 beoordelingen). Je lidmaatschap is een jaar geldig en wordt niet automatisch verlengt. Toch verlengt zo'n 80 procent van onze leden na een jaar hun lidmaatschap.

Photofacts Academy cursussen


Naast de vandaag gelanceerde Basiscursus Studiofotografie hebben we ook een uitgebreide cursus Lightroom, een cursus Photoshop voor Fotografen, een cursus Photoshop voor Gevorderden, een cursus Macrofotografie, een cursus Photoshop Elements voor Fotografen, een cursus Wacom Tablets voor Fotografen, een cursus NIK Software en nog meer cursussen beschikbaar.

We blijven constant nieuwe cursussen en losse video's uitbrengen. Wekelijks verschijnt er een nieuwe leerzame video en we brengen ook zeer regelmatig nieuwe cursussen uit. In de komende maanden kun je onder andere een cursus landschapsfotografie, een basiscursus fotografie, een cursus HDR fotografie en een cursus huwelijksfotografie verwachten.

Kijk op onze agenda voor een actueel en compleet overzicht van de cursussen die je de komende tijd bij ons kunt verwachten.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Gerwin Hofstede
    Profiel Gerwin Hofstede schreef op woensdag 2 september 2015 om 06:57  | reageer

    Ah wat een leuke toevoeging!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.032 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord