Elja Trum

Beursactie Wacom en Photofacts Academy

vrijdag 28 maart 2014, 23:34 door | 5.724x gelezen | 4 reacties

Ben je nog op zoek naar een nieuwe Wacom tablet? Dan is het slim om morgen, zondag of maandag even een bezoekje te brengen aan de Professional Imaging beurs in Nijkerk. Wacom heeft namelijk een interessant extraatje voor iedereen die een Wacom tablet koopt op de beurs!

Bij aankoop van een Wacom tablet kun je namelijk gratis een jaarabonnement op Photofacts Academy afhalen (ter waarde van 69 euro)! Je krijgt dus niet alleen een mooi tekentablet (mijn eigen Intuos 5 bevalt me ook uitstekend), maar kunt ook een jaar lang alle leerzame video's op Photofacts Academy bekijken.

Wacom en Photofacts Academy

De actie geldt op alle Wacom tablets; dus ook op de instapmodellen. Dat betekent al gauw een stevige indirecte korting. Informeer op de stand van Wacom naar de actie om precies te horen hoe je zowel je tablet als een Photofacts Academy abonnement mee naar huis kunt nemen.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

4 reacties

 1. Eduard
  Eduard schreef op dinsdag 1 april 2014 om 15:42

  Deze mail komt dus te laat

 2. henk
  henk schreef op dinsdag 1 april 2014 om 17:28

  jammer

 3. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 1 april 2014 om 19:10

  Eduard; ja, ik kreeg pas donderdag te horen dat we deze actie op de beurs konden houden. De nieuwsbrief gaat er altijd pas dinsdag uit.

  Mogelijk kunnen we binnenkort nog eens een vergelijkbare actie in samenwerking met Wacom organiseren. Ik zal eens informeren.

 4. joost
  joost schreef op dinsdag 1 april 2014 om 23:57

  en voor die niet op de beurs zijn geweest is daar nog een voucher o.i.d. voor
  om alsnog gebruik te kunnen maken van de aanbieding ?

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.637 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord