Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Combodeal: Photofacts Academy en De Photoshoppers

dinsdag 1 oktober 2013, 09:57 door | 4.651x gelezen | 1 reactie

Vorige week kwam Photofacts blogger Cas onverwachts met zijn De Photoshoppers. Deze website, waarop je online video's kan bekijken waarbij bewerkingen in Photoshop gedaan worden, kwam wel heel dicht in de buurt van wat ikzelf samen met Piet aan het opzetten was: Photofacts Academy.

We richten ons vooralsnog echter beide vooral op een ander programma; de Photoshoppers op Photoshop en Photofacts Academy op Lightroom. Mogelijkheden dus om iets samen te doen. Voor iedereen die zowel interesse heeft als Photofacts Academy als De Photoshoppers hebben we daarom een combinatiepakket opgezet.

Neem bij beide sites een abonnement en je krijgt 20 euro korting! Op allebei de sites een korting van 10 euro (uitgaande van een Photoshop abonnement bij De Photoshoppers, bij het Elements pakket krijg je 5 euro korting). Een kans om nu voor weinig in te stappen bij beide sites!

Deze actie is alleen deze maand (oktober 2013) geldig! Om van de actie gebruik te maken moet je jezelf op beide sites separaat aanmelden waarbij je hetzelfde e-mailadres gebruikt. Bij Photofacts Academy moet dat via deze speciale actiepagina en bij De Photoshoppers meld je jezelf hier aan en vink je aan dat je van de combinatieactie gebruik wilt maken.

Pfa dephshpprs

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Cas van der Voorn
    Profiel Cas van der Voorn schreef op woensdag 2 oktober 2013 om 21:19  | reageer

    Voor alle duidelijkheid: De site van De Photoshoppers is helemaal klaar, er staan ruim 120 video-lessen op je te wachten. Uit enkele reacties die ik krijg is af te leiden dat men denkt dat wij ook in een opstartfase zitten. Integendeel knipoog

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.048 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord