Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Cursus Kleurbeheer door Colijn van Noort

dinsdag 11 juli 2017, 15:38 door | 7.499x gelezen | 0 reacties

Het is niet heel lastig om er voor te zorgen dat de kleuren op je foto's overeenkomen met de daadwerkelijke kleuren van je onderwerp. Je moet echter wel even weten hoe je daar dan voor zorgt. Op Photfacts Academy hebben we een cursus waarbij je precies ontdekt hoe je dit voor elkaar krijgt.

In samenwerking met Eizo en fotograaf en kleurspecialist Colijn van Noort hebben we op Photofacts Academy een complete cursus over kleurbeheer.

Bekijk de introductie tot kleurbeheer uit de cursus hieronder:


Colijn van Noort is een van twee Nederlandse professionals die officieel is toegetreden tot de international X-Rite Coloratti Pro's. Zijn kennis van kleurbeheer gebruikt hij niet alleen in zijn eigen fotografie, hij geeft hier ook leerzame workshops over en nu dus ook een cursus op Photofacts Academy.

De cursus kleurbeheer is beschikbaar voor bestaande leden; zij hebben gratis toegang tot deze cursus. De reacties zijn erg positief. Met 48 beoordelingen is de gemiddelde waardering 4,5 van de 5 sterren.

Of zoals Academy lid Eddy het aangeeft: 'Heldere manier om dit aspect van digitale fotografie te belichten. Wie ernstig met fotografie bezig is MOET dit beheersen.... en in de praktijk merk je al te vaak dat dit genegeerd wordt door hobby fotografen. Zeer tevreden, dankjewel.'

Je krijgt toegang tot de cursus als je een jaarlidmaatschap hebt bij Photofacts Academy. Mocht je nog geen lid zijn, dan kun je voor 109 euro een jaar lang toegang krijgen tot de cursus kleurbeheer en onze tientallen andere fotografie cursussen.

Interesse?
Je kunt je hier direct aanmelden voor een lidmaatschap.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken


Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 11 juli 2017.
De eerste publicatiedatum is dinsdag 7 juni 2016, 09:09.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.187 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord