Elja Trum

Cursus Photoshop Elements gelanceerd

maandag 26 januari 2015, 20:33 door | 4.768x gelezen | 2 reacties

Zojuist hebben we op Photofacts Academy een nieuwe cursus gelanceerd: Photoshop Elements voor Fotografen. In deze cursus, die circa twee en een half uur duurt, leer je een flink aantal praktische bewerkingen om uit te voeren op je foto's.

Photoshop Elements is het kleine, maar ook behoorlijke krachtige, broertje van Photoshop. Het programma is ook prima te gebruiken in combinatie met Lightroom voor iedereen die de grote broer te prijzig of te complex vindt.


De nieuwe cursus is tevens onze eerste cursus die niet door Piet Van den Eynde gemaakt is. In plaats daarvan hebben we gezocht naar een expert in Photoshop Elements. Die expert hebben we gevonden in André van Woerkom.

André heeft al 17 boeken geschreven over Photoshop Elements en werkt dan ook al erg lang met het programma. Hij weet dan ook als geen ander hoe Elements werkt en kan dit ook uitstekend overbrengen op anderen.

De Elements cursus is ook nog eens de eerste cursus die we los aanbieden. In plaats van een volledig abonnement op Photofacts Academy kun je deze cursus nu ook separaat afnemen tegen een lagere prijs. Voor veel fotografen waarschijnlijk niet de handigste optie, maar wel als je alleen interesse hebt in Photoshop Elements en niet in al onze andere cursussen.

» Cursus Photoshop Elements


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

  1. Hendrik
    Hendrik schreef op dinsdag 27 januari 2015 om 11:40

    Ik heb dit ook wel eens geprobeerd maar wat krijg ik het hiervan op me heupen... ik kan er gewoon niet mee overweg. volgende keer maar gewoon iemand inschakelen denk ik.

  2. Elja Trum
    Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 27 januari 2015 om 11:44

    @Hendrik; Wat gebruik je dan om je foto's te bewerken? Op zich is Photoshop Elements redelijk laagdrempelig. Qua prijs en voor wat betreft complexiteit.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.747 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.747 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.