Actie: Photoshop Elements boek + Al onze cursussen - 49,90 euro voordeel! Word nu lid!
Elja Trum

Engelstalige versie van Photofacts gelanceerd

zaterdag 1 januari 2011, 14:25 door | 4.296x gelezen | 8 reacties

Vandaag lanceren we de Engelstalige versie van het Photofacts weblog. Ik hoop hiermee dat Photofacts een nog groter publiek kan trekken en dat we ook internationaal iets op kunnen bouwen. Op de Engelstalige variant zullen in eerste instantie veel artikelen verschijnen die ook op de originele Nederlandse versie staan.

In de toekomst verwacht ik echter dat er ook voor de Engelstalige versie unieke content zal verschijnen. Sowieso blijft de Nederlandse versie het belangrijkste. Je leest het hier het eerst. Het idee voor een Engelstalige versie van Photofacts zit al jaren in mijn hoofd. Een maand of twee geleden besloot ik hier ook eindelijk eens iets mee te doen.

De Engelstalige versie is te vinden op de domeinnaam Photofacts.net. De afgelopen tijd heb ik de eerste paar artikelen vast geplaatst zodat we met een aantal artikelen een mooie start kunnen maken.

Bloggen op Photofacts


Een paar van de Nederlandstalige Photofacts bloggers hebben aangegeven het ook leuk te vinden zo nu en dan in het Engels te bloggen. Wellicht lijkt het je leuk om ook eens iets in het Engels te schrijven voor Photofacts? Zoja, neem even contact met me op! Owh, en schrijf je liever iets voor de Nederlandse versie dan ben je uiteraard ook mee dan welkom!

Photofacts.net

Ik ben benieuwd wat jullie van de Engelstalige versie van Photofacts vinden!
Laat het weten in de reacties!

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

8 reacties

 1. JeeeM
  Profiel JeeeM schreef op zaterdag 1 januari 2011 om 15:49

  Mooi begin van een nieuw jaar, veel succes!

 2. Jos van Zetten
  Jos van Zetten schreef op zaterdag 1 januari 2011 om 17:45

  Photofacts gaat de wereld veroveren, goed initiatief, succes!

 3. tonv
  Profiel tonv schreef op zaterdag 1 januari 2011 om 18:07

  Ik ben wel in voor af en toe een Engelse posting. Mijn netwerk in Beijing leest geen Nederlands dus...

 4. nldazuu
  Profiel nldazuu schreef op zaterdag 1 januari 2011 om 19:58

  succes Elja......ik vind schrijven zeker leuk maar echt ik zou niet weten wat ik aan deze zeer professionele site kan toevoeg

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.003 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord