Elja Trum

Fotografie workshops volgen via Photoworkshops.nl

dinsdag 17 april 2012, 09:00 door | 6.514x gelezen | 13 reacties

Vandaag lanceert Photofacts een nieuwe website waarop fotografen gemakkelijk kunnen zoeken in een groot aanbod van Nederlandstalige fotografie workshops. Op de website kun je op verschillende manieren jouw ideale workshop vinden. Geef je fotografie workshops? Dan kun je jouw workshops ook op Photoworkshops.nl plaatsen!

Er zijn honderden website te vinden waarop fotografen leerzame workshops aanbieden. Vaak gaat het dan om workshops van een enkele aanbieder of soms om een samenwerking van een paar aanbieders. Je moet ze echter wel weten te vinden. Een echt overzicht van Nederlandstalige workshops was er nog niet. Met Photoworkshops.nl komt hier verandering in.

Workshop volgen


Heb je zin om jouw kennis op fotografiegebied te verbreden, neem dan een kijkje op de website. Je kunt op verschillende manier zoeken naar een geschikte workshop. Bijvoorbeeld op basis van je niveau, aan de hand van een locatie of aan de hand van een datum waarop jij nog tijd over hebt.

Natuurlijk kun je ook op basis van onderwerp zoeken, de workshops zijn allemaal ingedeeld in een passende categorie. In de meeste gevallen kun je een workshop ook direct boeken en de betaling via iDEAL of een overboeking voltooien. Zo sta je razendsnel ingeschreven voor een leuke en leerzame workshop.

Photoworkshops screenshot

Workshops geven


De workshops die via Photoworkshops aangeboden worden zijn niet van een select groepje aanbieders. Iedereen die fotografie workshops aanbiedt kan zich op de site registreren en zijn (of haar) workshops plaatsen. Deze workshops verschijnen ook onder de artikelen op Photofacts.

Elke workshopdatum die je op de site aanbiedt kost je een credit. Als nieuwe aanbieder krijg je drie credits cadeau zodat je de site eens uit kunt proberen. Verdere credits kun je aankopen, maar je kunt ze ook verdienen.

Credits verdienen doe je door leerzame en mooie artikelen te schrijven voor Photofacts. Ik ga er van uit dat wanneer je workshops kunt geven, je ook leerzame artikelen kunt maken. Voor elk artikel dat gepubliceerd wordt ontvang je vijf credits. En bij jouw artikel worden alleen jouw workshops getoond op Photofacts!

Owh, en geef je een gratis workshop? Dan kost het plaatsen van je geen credits. Gratis workshops mogen gratis geplaatst worden. Het delen van kennis is immers waar het bij Photofacts om gaat!

Wat vind jij ervan?


Neem vooral een kijkje op Photoworkshops en laat me weten wat je er van vind!
Er staat al een lijst met uitbreidingen klaar, maar die mag best nog langer worden met bruikbare tips van jou om de website verder te verbeteren.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

13 reacties

 1. neutcomp
  Profiel  neutcomp schreef op dinsdag 17 april 2012 om 09:19

  Wat een geweldig idee! Hier ga ik zeker gebruik van maken in de toekomst.

 2. eduardvanmil
  Profiel  eduardvanmil schreef op dinsdag 17 april 2012 om 09:42

  De spijker op zijn kop, hier was echt behoefte aan en zie door de bomen het bos weer!!

 3. tk-photography
  Profiel  tk-photography schreef op dinsdag 17 april 2012 om 10:10

  Goed initiatief!

 4. Maik
  Maik schreef op dinsdag 17 april 2012 om 10:24

  Helemaal top! En nu onafhankelijk blijven vrolijk

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

49.223 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord