Elja Trum

Laatste kans: Photofacts Academy voor 69 euro

dinsdag 30 september 2014, 08:54 door | 5.803x gelezen | 8 reacties

Morgen, 1 oktober 2014, gaat de prijs van het Photofacts Academy jaarlidmaatschap omhoog van 69 euro naar 79 euro. Mocht je nog twijfelen om lid te worden dan is dit het moment. Je bespaart niet alleen direct 10 euro: zolang je lid blijft betaal je jaarlijkse nooit meer dan het bedrag waarvoor je nu lid geworden bent.

Dat de prijs van het lidmaatschap omhoog gaat komt doordat we steeds meer waarde bieden voor je geld. Waar we vorig jaar gestart zijn met alleen de Basiscursus Lightroom bieden we inmiddels ook tientallen voor- en na video's en hebben we begin deze maand ook een stevige Photoshop voor Fotografen cursus toegevoegd.

Je hoeft bij Photofacts Academy niet voor elke cursus te betalen; je betaalt één keer per jaar het lidmaatschap. Daarbij krijg je zonder meerkosten minimaal 10 uur aan extra video's bij. Bovenop alle video's die reeds aanwezig zijn op het moment dat je lid wordt.

We zitten momenteel nog in het eerste jaar (15 november 2013 zijn we gestart) en momenteel staat de teller op ruim 21 uur aan cursusmateriaal in zo'n 150 video's. De cursussen bestaan altijd uit meerdere kortere video's zodat je er gemakkelijk voor kunt kiezen om bijvoorbeeld elke dag één of twee video's te bekijken.

Er zijn momenteel drie cursussen beschikbaar:


Naast de cursussen bieden we ook losse video's waarbij je mee kunt kijken hoe we bepaalde fotobewerkingen uitvoeren. Denk aan het nabewerken van foto's in Lightroom en Photoshop, maar ook via plug-ins zoals de software van Macphun.

Een compleet overzicht van onze video's vind je hier.


We blijven constant nieuwe video's en cursussen toevoegen. Zo staat er binnenkort een cursus voor het optimaal gebruik van je Wacom tablet gepland en zijn we ook bezig met een cursus macrofotografie waarbij een specialist je (virtueel) mee in het veld neemt.

Het afgelopen jaar zijn ruim 1.100 fotografen abonnee geworden bij Photofacts Academy. Hun enthousiaste ervaringen kun je uiteraard op de Photofacts Academy site vinden. Natuurlijk kun je ook al direct een aantal video's gratis bekijken om een goede indruk te krijgen.

Schrijf je voor woensdag in en bespaar direct!

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

8 reacties

 1. Donald Willemsen
  Profiel Donald Willemsen schreef op dinsdag 30 september 2014 om 22:15

  Ik zat te overwegen om lid te worden. Voor het moment kan ik geen 69€ missen.
  Nu er een prijsverhoging van 14,5% is aangekondigd stop ik met overwegen lid te worden.
  Een prijsverhoging van 14,5% is in mijn ogen absurd veel.

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 30 september 2014 om 22:18

  @Donnie; Dat is jammer te horen.
  Volgens mij is ook 79 euro nog een goede deal voor de hoeveelheid en kwaliteit aan instructievideo's die we bieden. Maar dat is aan iedereen zelf om te bepalen.

 3. Erik
  Profiel Erik schreef op woensdag 1 oktober 2014 om 11:43

  Als ik wat wil weten over het bewerken van foto's, dan kijk ik wel op Youtube. Serge Ramelli is een goede bron, maar er zijn talloze fotografen die alles gratis op Youtube zetten.

 4. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 1 oktober 2014 om 12:44

  @Erik; er is inderdaad veel gratis op Youtube te vinden. Dat is wel veelal Engelstalig. Bij Photofacts Academy is alles Nederlandstalig en wordt het ook in gestructureerde cursussen aangeboden.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.704 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord