Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Laatste kans: Photofacts Academy voor 79 euro

dinsdag 24 februari 2015, 09:30 door | 8.557x gelezen | 5 reacties

Aanstaande zondag, op 1 maart 2015, gaat de prijs van het Photofacts Academy jaarlidmaatschap omhoog van 79 naar 89 euro. Mocht je nog twijfelen om lid te worden dan is dit het moment. Je bespaart niet alleen direct 10 euro: zolang je lid blijft betaal je jaarlijks nooit meer dan het bedrag waarvoor je nu lid geworden bent.

Vanwaar de verhoging?


Onze belofte bij Photofacts Academy is dat we elk kwartaal een nieuwe cursus plaatsen. Een nieuwe cursus bevat minimaal 2,5 uur aan videomateriaal. Dat zou per jaar minimaal 10 uur aan nieuw cursusmateriaal betekenen.

Online cursussen fotografie en nabewerking


We zijn dit echter in een hogere versnelling aan het gooien. Alleen al de afgelopen drie maanden is er bijna 10 uur aan nieuw cursusmateriaal op de site verschenen, inclusief de cursus Wacom Tablets voor Fotografen, de cursus Photoshop Elements voor Fotografen en de cursus Macrofotografie.

In de komende maanden zal onder andere een cursus Photoshop voor Gevorderden, een cursus NIK Software, een cursus portretfotografie en een cursus High Dynamic Range (HDR) verschijnen. Het doel is om dit jaar elke maand een nieuwe interessante cursus aan te bieden.

Nu profiteren


Als je nu lid wordt kun je niet alleen de huidige 32 uur aan videocursussen bekijken, maar zal er ook nog 30 uur aan videocursussen bijkomen. Daar betaal je als abonnee geen cent extra voor. Reden voor ons om de prijs voor nieuwe leden met 10 euro te verhogen.

Als je dit artikel nog voor zondag 1 maart 2015 leest heb je geluk. Jij kunt nog lid worden voor slechts 79 euro. Dat is toch mooi een tientje voordeel! En besluit je volgend jaar lid te blijven (ruim twee derde van onze leden verlengt het abonnement) dan betaal je hetzelfde, je blijft dus altijd besparen zolang je lid blijft.

» Lid worden van Photofacts Academy

Het huidige cursusaanbod
De cursussen worden gegeven door verschillende experts. Adobe Certified Photoshop Lightroom Expert Piet Van den Eynde verzorgt de Lightroom, Photoshop en Wacom cursussen, André van Woerkom (auteur van tientallen Elements boeken) leert je over het gebruik van Photoshop Elements en prijswinnende natuurfotograaf Johannes Klapwijk vertelt je de ins en outs over macrofotografie.


Introductie Macrofotografie

Natuurlijk hoef je het niet van ons aan te nemen dat de Photofacts Academy cursussen de moeite waard zijn. Lees daarom ook vooral de ervaringen van anderen en bekijk de gratis voorbeeld cursusvideo's.

» Lid worden van Photofacts Academy

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

5 reacties

 1. gast schreef op dinsdag 24 februari 2015 om 13:58  | reageer

  Goed nieuws voor de oud gedienden. Fantastische lessen, doen zou ik zeggen.

 2. Ine Tesser
  Ine Tesser schreef op dinsdag 24 februari 2015 om 14:50  | reageer

  Een echte aanrader. Ik heb nog geen minuut spijt gehad van mijn lidmaatschap. Ik weet nu al dat ik bij dat 2/3 deel hoor dat zijn lidmaatschap verlengt. vrolijk

 3. gast
  gast schreef op dinsdag 24 februari 2015 om 19:22  | reageer

  Ik wacht nog even tot het 99 euro wordt binnenkort....

 4. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 24 februari 2015 om 23:41  | reageer

  @gast2; nog even geduld hebben dan! knipoog
  @Ine en gast; bedankt voor de positieve woorden!

 5. Cees Koppert
  Cees Koppert schreef op woensdag 25 februari 2015 om 22:04  | reageer

  Cees Koppert:
  IK heb afgelopen 10 maanden enorm veel geleerd van de verschillende cursussen, bovenal van de "basiscursus", die mijn workflow definitief heeft veranderd. En dat, terwijl in Lightroom al een jaar of 7 gebruik. Ik ga mijn lidmaatschap zeker verlengen april a.s.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.033 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord