100+ fotografiecursussen Ún 4 Fotobijbels ebooks - Nu 120 euro voordeel! Word nu lid!
Elja Trum

Laatste kans: Photofacts Academy voor 99 euro

dinsdag 20 december 2016, 09:09 door | 3.915x gelezen | 0 reacties

Heb je het idee dat jouw foto's nog beter kunnen? Dat je nog niet het maximale haalt uit alle mogelijkheden die nabewerkingssoftware je biedt? Of dat je tijdens het fotograferen zelf ook al veel meer uit de foto kunt halen?

Zou het niet mooi zijn om praktische tips te krijgen om mooiere foto's te maken? Waarbij iemand je precies laat zien hoe je snel en mooi je foto's kunt maken en nabewerken, zodat je echt bijzondere foto's aan je vrienden of familie kunt laten zien?

In onze online videocursussen voor fotografen laten je we stap voor stap zien hoe je prachtige foto's kunt maken Ún perfect kunt nabewerken.

Nu lid worden van Photofacts Academy

Pfa shooters


Morgen verhogen wij de prijs voor het lidmaatschap met 10 euro. Je betaalt dan geen 99 euro meer, maar 109 euro voor een jaar toegang tot al onze video's. Dit is dus nog je kans om nog voordelig in te stappen voor slechts 99 euro.

Risicoloos


Een lidmaatschap is overigens geheel risicoloos. Als je niet tevreden bent kun je binnen dertig dagen je geld terug krijgen, wat de reden ook is. Ook verlengen we je lidmaatschap niet automatisch. Volgend jaar verloopt deze dus automatisch, tenzij je er voor kiest om opnieuw te betalen voor nog een jaar.

Je betaalt voor een verlenging overigens nooit meer dan de prijs waarvoor je ingestapt bent. Dus die tien euro voordeel heb je niet alleen vandaag, maar volgend jaar ook weer.

Nu lid worden van Photofacts Academy

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

47.526 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord