Elja Trum

Lightroom presentatie en webmodule tutorials

vrijdag 17 januari 2014, 23:49 door | 6.079x gelezen | 3 reacties

Vandaag hebben we bijna een uur aan nieuwe video's toegevoegd aan Photofacts Academy. In totaal staat er daarmee ruim 10 uur aan video tutorials voor fotografen online. Vooralsnog hoofdzakelijk over Lightroom, maar ook een aantal video's voor Photoshop.

Voor wie het gemist had; Photofacts Academy is de online training site van Photofacts waar je middels heldere Nederlandstalige video tutorials leert werken met Lightroom. Elk kwartaal voegen we minimaal 2,5 uur aan nieuwe tutorials toe. Na de lancering medio november zijn dit de eerste video's van het tweede kwartaal.

De nieuwe video's behandelen de web en presentatie module van Adobe Photoshop Lightroom 5. Hier leer je hoe je eenvoudig een slideshow of webgalerij kunt maken. Binnenkort gaan we uiteraard nog meer video's toevoegen.

Hieronder zie je de introductievideo van de serie videootjes over de presentatie module van Lightroom. Je kunt de video het beste full-screen bekijken door op het pijltjesicoontje rechtsonder in de video te klikken.


Een lidmaatschap op Photofacts Academy kost je slechts 69 euro voor één jaar volledige toegang. Je kunt dan alle video's zo vaak bekijken als je maar wilt. Een complete lijst met voordelen van het Photofacts Academy lidmaatschap vind je natuurlijk op Photofactsacademy.nl.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. Nancy
  Nancy schreef op zaterdag 18 januari 2014 om 12:26

  Maar geen online betalingsmogelijkheden voor Belgen :-(

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op zaterdag 18 januari 2014 om 12:57

  @Nancy; Mr Cash is toch een online betaalmogelijkheid voor Belgen?
  Welke betaalmethode zou je graag zien?

 3. Jos D
  Jos D schreef op dinsdag 21 januari 2014 om 17:12

  Prima cursus. Kan iedereen adviseren zich te abonneren omdat de cursus nu al een heel breed terrein bevat.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.639 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord