Elja Trum

Meer tijd voor Photofacts

vrijdag 7 november 2008, 09:20 door | 4.462x gelezen | 14 reacties

Meer tijd voor PhotofactsVandaag heb ik mijn eerste echte 'Photofacts dag'. Ik ben vanaf deze maand 4 uur minder in de week gaan werken omdat ik graag wat meer tijd in Photofacts wil gaan stoppen. Eens in de twee weken heb ik nu dus een dagje de tijd om voor extra updates en artikelen te zorgen.

Hoewel het nieuwe design van Photofacts nu al een week of wat live is, was dit indirect de reden om wat minder te gaan werken. De designer had het ontwerp namelijk al in augustus dit jaar aangeleverd en vervolgens duurde het drie maanden voordat ik het er goed en wel in had zitten. En dat terwijl ik het qua werk ook in een paar dagen gedaan kon hebben.

Elke dag een artikeltje schrijven kost echter een boel tijd en daarnaast wil mijn vrouw ook nog wel wat aandacht. Ik hield dus geen tijd over om nieuwe dingen op te pakken en dat terwijl ik het juist zo leuk vind om met Photofacts bezig te zijn.

Nieuwe projecten
Zo ben ik al een flink aantal maanden bezig met een mooie uitbreiding op Photofacts, maar ook dat schoot niet echt op. Ik hoop daar de komende maanden dus meer tijd aan te kunnen besteden. Of dat gaat lukken is nog maar de vraag, want het lijkt erop dat er weer een ander project tussendoor gaat komen.. Wel een erg leuk project!

Overigens zit ik vandaag gewoon op mijn werk. Ik heb afgesproken dat ik hier mijn Photofacts dagje doorbreng. Mezelf kennende ben ik thuis een stuk minder productief doordat ik allerlei andere dingen tussendoor zou gaan doen. vrolijk

Nog een grappig detail; ik heb vandaag de hele dag de tijd om aan Photofacts te werken, maar dit stukje heb ik gisterenavond al klaargezet..


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

14 reacties

 1. Jeroen
  Profiel  Jeroen schreef op vrijdag 7 november 2008 om 11:30

  Een dagje vrij en dan toch op je werk zitten...
  Grappig! knipoog

 2. Vincent Ivens
  Profiel Vincent Ivens schreef op vrijdag 7 november 2008 om 11:38

  Elja,
  wat een interessante keuze. Ik mag graag de artikelen van dit blog lezen en het doet mij deugd dat de maker(s) zo toegewijd zijn. Veel succes!

 3. Henri
  Profiel Henri schreef op vrijdag 7 november 2008 om 11:39

  Mooi horloge!!!

 4. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op vrijdag 7 november 2008 om 11:52

  @Jeroen; Sja, de lunch is hier ook altijd zo goed.
  Die wil ik niet missen. knipoog

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.322 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord