De Sportfotobijbel naar de drukker! Actie: 100+ fotografiecurssusen + boek - Nu 75 euro voordeel! Word nu lid!
Elja Trum

Nederlandstalige Cursus Nik Software + winactie!

maandag 1 juni 2015, 23:23 door | 8.560x gelezen | 44 reacties

De plug-ins van Nik Software (tegenwoordig eigendom van Google) zijn zo ongeveer de populairste plug-ins onder fotografen. Je kunt je foto's er razendsnel een bijzondere look mee geven. Bij Photofacts Academy hebben we nu een complete cursus voor alle plug-ins van Nik Software.

Nik Software biedt maar liefst zeven plug-ins aan in hun pakket. Daarvan zijn Silver Efex Pro (zwart-wit) en Color Efex Pro (kleureffecten en correcties) het populairste, maar ook de andere plug-ins krijgen ruim de aandacht. In de video hieronder vertelt instructeur Piet Van den Eynde wat je kunt leren in deze nieuwe cursus.


» Meer informatie: Cursus Nik Software

De cursus bestaat uit 10 video's en duurt bijna 4 uur. Nadat je de cursus gevolgd hebt kun je razendsnel bijzondere nabewerkingen uitvoeren op je foto's. Je kunt de cursus los aanschaffen voor 39 euro.

Uiteraard zit de cursus ook inbegrepen bij een volledige Photofacts Academy lidmaatschap. Hiervoor betaal je slechts 89 euro. Je krijgt dan naast deze cursus ook toegang tot onze cursus Lightroom (5 + 6), Photoshop, Photoshop Elements, Macrofotografie, Photoshop voor gevorderden en meer!

In totaal kun je nu bij Photofacts Academy ruim 42 uur aan video's bekijken. De cursussen zijn ook erg populair; we verwachten deze week 2.000 actieve leden te behalen.

Voorbeeldvideo: Nik Silver Efex Pro


Benieuwd of de cursus voor jou leerzaam is? Hieronder zie je een uitgebreide video waarin Piet laat zien wat er met Nik Silver Efex Pro 2 mogelijk is.


Win een gratis Nik Collection pakket


Om de lancering van deze nieuwe cursus te vieren geven we een pakket Google Nik Collection weg. Hierin zitten alle zeven de plug-ins; een waarde van 119 euro. Meedoen is eenvoudig; like dit bericht op Facebook en geef een korte reactie onder dit artikel (of op het blog van Piet).

Volgende week maken we de winnaar bekend. Er wordt één winnaar gekozen op basis van de inzendingen hier en via Piets blog.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

44 reacties

 1. Roos Piek
  Roos Piek schreef op dinsdag 2 juni 2015 om 00:52

  Mooie plug-ins en handig!

 2. Wim van der Geest
  Wim van der Geest schreef op dinsdag 2 juni 2015 om 08:05

  Mooi pakket! Met de cursus kun je zien welke effecten je kunt bereiken. Handig!

 3. Robert
  Robert schreef op dinsdag 2 juni 2015 om 09:01

  Heb de plugins eens mogen proberen (erg waardevol!), maar heb nu helaas niet het geld om ze aan te schaffen.

 4. PvRFotografie
  Profiel  PvRFotografie schreef op dinsdag 2 juni 2015 om 09:01

  Zo, weer wat geleerd. Ik gebruik SilverEfex al heel lang maar wist niet dat je brightness contrast en structure kon uitvouwen vrolijk

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

49.256 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord