Elja Trum

Nieuwe blogger op Photofacts; Casper de Graaf

zondag 5 april 2009, 11:55 door | 7.177x gelezen | 12 reacties

Vandaag verschijnt het eerste artikel van Casper de Graaf op Photofacts. Casper is gepassioneerd hobby fotograaf en gebruikt momenteel een Sony Alpha 300. Zijn interesse gaat vooral uit naar zwartwitfotografie, portretfotografie, natuurfotografie, macrofotografie en sportfotografie. Een aardig ruim typen fotografie dus.

Sinds zijn veertiende fotografeert hij met compactcamera's. In juli 2007 nam hij de stap naar een hybride en fotografeert sinds augustus 2008 met een Sony A300. In het dagelijks leven is hij 3e-jaars student Communicatie op Hogeschool Windesheim te Zwolle.

Naast fotografie heeft hij muziek, sport, grafische vormgeving en simpelweg gezelligheid als hobby's. Casper is leergierig en hoopt na zijn huidige opleiding door te leren op het gebied van fotografie en vormgeving.

Welkom op Photofacts, Caper!

Casper de Graaf


Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

12 reacties

 1. Rick
  Profiel Rick schreef op zondag 5 april 2009 om 12:08

  Welkom en veel plezier!

 2. *eSThER*
  Profiel  *eSThER* schreef op zondag 5 april 2009 om 12:11

  Welkom! Ben benieuwd naar je eerste bericht.

 3. Arjan
  Arjan schreef op zondag 5 april 2009 om 12:46

  Ben benieuwd of er nu ook nu ook berichten gaan komen over sport-fotografie.
  Iedereen doet toch wel eens een voetbal wedstrijdje. Ik bekijk het blog redelijk veel en lees ook wel bijna alles. Maar ik mis af en toe eens een uitstapje van een blogger naar sport of concert fotografie.


  Arjan
  ADG fotografie

 4. Casper de Graaf
  Profiel  Casper de Graaf schreef op zondag 5 april 2009 om 12:54

  @Arjan: Als het aan mij ligt komt dat er zeker. Ik leg sowieso elke 2 weken wel een voetbalwedstrijd vast, dus er is genoeg over te 'bloggen'.

  Bedankt allemaal!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.637 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord