CYBER  MONDAY - 50 euro korting + gratis de Flitsbijbel! Word nu lid!
Elja Trum

Nieuwe blogger op Photofacts; Liesbeth van Asselt

donderdag 22 oktober 2009, 20:10 door | 6.097x gelezen | 9 reacties

Liesbeth van AsseltWe hebben reeds een flink aantal bloggers op Photofacts, maar de meeste hiervan zijn mannen. Gelukkig verwelkomen we vandaag de tweede vrouwelijke Photofacts blogger; Liesbeth van Asselt. Liesbeth houdt zich veel bezig met natuurfotografie en organiseert ook workshops in Nederland en fotoreizen naar verschillende landen.

Ze fotografeert onder de naam Stapfoto. In deze naam ligt de verwijzing naar wat ze het liefst doet: op stap gaan met fotografen om haar fotografie-ervaring te delen en hen te voorzien van tips en trucs om met betere foto's thuis te komen. Haar workshops organiseert ze op de Veluwe en langs de IJssel, en er staan fotoreizen naar Namibië en Spanje op stapel. Daarnaast verzorgt Stapfoto cursussen fotografie en digitale beeldbewerking.

Liesbeth fotografeert al sinds ze op de lagere school het Kodak boxje van haar vader mocht gebruiken. Fotografie werd een niet te stuiten passie. Haar eerst verdiende geld besteedde ze aan een tweedehands spiegelreflexcamera en aan een doka-uitrusting. Inmiddels zijn deze spullen ingeruild voor een digitale spiegelreflex met toebehoren.

Welkom op Photofacts, Liesbeth!

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

9 reacties

 1. Ruud
  Profiel Ruud schreef op donderdag 22 oktober 2009 om 20:28

  Dat is nou leuk om te lezen, als alles doorgaat komt Liesbeth ergens in november een lezing/presentatie geven bij onze tentoonstelling van de fotogroep in Almelo.

 2. René
  Profiel René schreef op donderdag 22 oktober 2009 om 22:22

  Welkom Liesbeth.
  Is dit iets voor jou?

 3. aradilon
  aradilon schreef op donderdag 22 oktober 2009 om 22:42

  Welkom op photofacts!

 4. Thomas Dral
  Profiel  Thomas Dral schreef op donderdag 22 oktober 2009 om 23:07

  Welkom op Photofacts

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.208 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord