Ontdek hoe je betere foto's kunt maken. Probeer 14 dagen gratis onze online fotografie cursussen.
Elja Trum

Nieuwe Photofacts sponsor; TOP-Canvasfoto

donderdag 4 maart 2010, 17:36 door | 7,986x gelezen | 61 reacties

Vandaag verwelkomen we een nieuwe Photofacts Sponsor op het weblog; TOP-Canvasfoto.nl. Zoals de naam van het bedrijf wel duidelijk maakt verzorgt TOP-Canvasfoto afdrukken op canvas. TOP-Canvasfoto doet dit tegen lage prijzen en, als ik de reviews van anderen moet geloven, met uitstekende kwaliteit.

Zelf heb ik overigens nog geen canvasafdruk bij ze geprobeerd, maar dit lijkt me een prima reden om dat binnenkort eens te proberen. TOP-Canvasfoto biedt canvas afdrukken aan vanaf een maat van 30 bij 30 centimeter en de maximale afmeting bedraagt 150 bij 100 centimeter. De kleinste maat is met de huidige prijzen voor 14,95 euro te bestellen. De grootste variant is met 75,- euro ook zeker niet duur.

Ook leuk meegenomen; er worden geen verzendkosten gerekend en de canvasafdruk wordt binnen drie werkdagen verstuurd. Voor een canvasafdruk is daar niks van te zeggen.

Win een gratis canvas afdruk
Zoals meestal bij nieuwe adverteerders hebben we ook ditmaal een leuke actie voor de Photofacts bezoekers. TOP-Canvasfoto verloot onder de reageerders op dit artikel drie canvasafdrukken. Het gaat om de maat 60 bij 40 centimeter van 2 centimeter dikte. Laat je reactie achter voor woensdag 10 maart 2010, 12:00 uur.

De gratis afdrukken worden willekeurig verloot, maar we horen en zien graag welke foto jij eigenlijk op canvas wilt laten afdrukken!

TOP-Canvasfoto

101 Tips voor Perfecte Portretfoto's

Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn gloednieuwe boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

61 reacties

 1. aradilon
  aradilon schreef op donderdag 4 maart 2010 om 18:19

  Leveren ze ook aan België?

 2. blauwgestreept
  Profiel  blauwgestreept schreef op donderdag 4 maart 2010 om 18:30

  Dat ziet er goed uit, en inderdaad niet duur. Ben benieuwd naar de kwaliteit. Voor mij zou het denk ik deze worden.

 3. Marco Nedermeijer
  Profiel Marco Nedermeijer schreef op donderdag 4 maart 2010 om 18:56

  Geweldig !! En de prijzen zijn er ook schappelijk uit. Ben nog op zoek naar een canvasdrukker om onze verherbouwde slaapkamer op te vrolijken.

 4. g4hout
  Profiel g4hout schreef op donderdag 4 maart 2010 om 19:07

  altijd leuk een nieuwe sponsor! Niet eerder van gehoord, ben zeer tevreden met mn huidige canvasleverancier, maar natuurlijk nooit te beroerd es een ander te proberen vrolijk

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door

CameraTools

Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

55.398 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

55.398 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.