Elja Trum

Offline cursussen kijken met de Photofacts Academy app

dinsdag 11 juli 2017, 15:18 door | 7.809x gelezen | 11 reacties

De cursussen van Photofacts Academy kun je overal kijken, zolang je maar een internetverbinding hebt. Dat is niet altijd handig. Bijvoorbeeld voor wie veel met het openbaar vervoer reist of op vakantie gaat. Daar kan onze nieuwe app nu mee helpen.

Met behulp van de Photofacts Academy app kun je namelijk vooraf cursussen (of losse video's) downloaden en deze vervolgens bekijken terwijl je offline bent. In onderstaande video laat Piet de app zien:


De app is beschikbaar voor zowel Apple iPad als Android tablets (vanaf versie 4.4). Je kunt de app gratis gebruiken, maar je hebt wel een Photofacts Academy lidmaatschap nodig. Heb je die nog niet dan kun je, ook via de app, een 14 dagen gratis proefperiode aanvragen.

Download de iPad app
Download de Android app
De gratis proefperiode starten


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.

Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 11 juli 2017.
De eerste publicatiedatum is zondag 3 juli 2016, 14:41.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

11 reacties

 1. gast schreef op zondag 3 juli 2016 om 15:21

  Komt een soortgelijke app ook beschikbaar voor telefoons?

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op zondag 3 juli 2016 om 15:35

  Ja, waarschijnlijk wel. Dit is de eerste stap. De Lightroom en Photoshop video's zijn niet zo praktisch op een klein scherm, de overige cursussen zijn daar inderdaad ook prima op te kijken.

 3. ReneDeroover
  Profiel ReneDeroover schreef op dinsdag 5 juli 2016 om 11:27

  Hallo, ik werk op een Windows 10 Surface 3 computer. Komt er een app voor Windows gebruikers of bestaat die al?

 4. peter nadort
  peter nadort schreef op dinsdag 5 juli 2016 om 12:35

  Elja, je kunt het je vast nog wel herinneren. Dit was nu de reden waarom ik ben gestopt toen. En betaal ik nu wel meer dan toen. Maar gelukkig zijn jullie op je schreden teruggekeerd en heb ik nu de mogelijkheid om heerlijk op de camping (met tentje) de lessen te bekijken als het slecht weer is. Heel fijn. Groet, Irma en Peter

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.323 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord