Elja Trum

Photofacts aanwezig op Professional Imaging 2014

zaterdag 15 maart 2014, 23:56 door | 5.780x gelezen | 5 reacties

Over twee weken begint de Professional Imaging beurs. Een beurs voor fotografen, zowel professionals als fanatiekelingen, met workshops en stands. Toegang is volledig gratis en een bezoekje is absoluut de moeite waard. En als je dan toch op de beurs gaat kijken, kom dan zeker ook even bij onze stand langs; Photofacts staat er dit jaar ook!

Of misschien moet ik zeggen, Photofacts Academy staat er ook. Daar zal de stand voornamelijk over gaan; ons online leerplatform voor fotografen. We staan in het kenniscentrum, vlak bij het cateringplein, zie ook dit kaartje.

Je kunt op onze stand gratis een handig kaartje afhalen met daarop sneltoetsen voor Lightroom 5.

Lr5 sneltoetsen flyer lrg

En natuurlijk ben je welkom om even een praatje te maken. Mocht je nog geen lid zijn van Photofacts Academy dan kan onze beursaanbieding daar wellicht bij helpen.

Workshop


Behalve de aanwezigheid met een stand geven we ook elke dag een workshop in Theater 3. De workshop wordt gegeven door Piet Van den Eynde en zal gaan over Lightroom. Op zaterdag kun je hier terecht om 15:25, op zondag om 13:05 en op maandag om 16:00 uur. De workshop duurt een half uur. Naast de workshop voor Photofacts Academy verteld Piet in Theater 2 ook over Fujifilm.

Professional Imaging wordt gehouden in De Loods te Nijkerk (nieuwe locatie) op zaterdag 29, zondag 30 en maandag 31 maart 2014. De beurs is open vanaf 10:00 uur en sluit elke dag om 17:00 uur. Er zijn de gehele dag meerdere workshops te volgen, hoofdacts zijn Joe McNally, Jimmy Nelson, Frank Doorhof, Glyn Dewis en Clive Booth.

Registreer je hier voor een gratis toegangsticket.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

5 reacties

 1. Daan
  Profiel Daan schreef op zondag 16 maart 2014 om 08:25

  Dan komen we even een kijkje nemen knipoog

 2. FlandersPhotography
  Profiel FlandersPhotography schreef op zondag 16 maart 2014 om 09:48

  Lijkt me heel leuk, alleen een beetje te ver voor mij.. Is er een mogelijkheid om dat kaartje digitaal te krijgen Elja, na de beurs?

 3. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op zondag 16 maart 2014 om 09:51

  Ja, ik zal hem na de beurs ook digitaal beschikbaar stellen hier. Maar een gedrukte versie ligt natuurlijk wel gemakkelijker naast je toetsenbord. knipoog

 4. NoenkelMi
  NoenkelMi schreef op dinsdag 18 maart 2014 om 11:19

  mijn vrouw vond het ook een beetje te ver en te duur (Brugge - Nijkerk).
  Dus hebben we er maar een weekje Landal van gemaakt (maar of dat goedkoper is...?)
  tot dan.
  Michel

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.930 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord