Elja Trum

Photofacts Academy 3 jaar (en trakteert)!

dinsdag 15 november 2016, 08:16 door | 9.685x gelezen | 524 reacties

Vandaag is het precies 3 jaar geleden dat we van start gingen met Photofacts Academy. De online leeromgeving voor fotografen is in de afgelopen drie jaar mooi gegroeid en er zijn inmiddels meer dan 3.700 leden die onze cursussen volgen.

Drie jaar geleden zijn we na een Kickstarter-achtige lancering van start gegaan met de Basiscursus Lightroom (overigens nog steeds de beste bekeken cursus op onze site). We, Piet Van den Eynde en ik, zijn destijds gestart nadat 250 fotografen lid werden (en direct betaalden) toen we de plannen aankondigden.

Ons doel van 250 leden werd toen in 4 dagen gehaald. Veel sneller dan we ooit durfden te hopen. We hadden onszelf een periode van anderhalve maand gesteld om het doel te halen.


Netflix voor Fotografen


Photofacts Academy begint inmiddels steeds meer op een Netflix voor Fotografen te lijken; met zoveel cursusmateriaal dat je vandaag lid kunt worden, wekelijks anderhalf uur kunt kijken en dan heb je volgend jaar nog niet alles gezien.

De meeste leden zullen dan ook niet alles kijken wat we aanbieden, maar kiezen datgene waar ze echt interesse in hebben. We hebben cursussen op elk niveau en over uiteenlopende onderwerpen. Van een cursus over de Lightroom Catalogus, tot een cursus bruidsfotografie, tot een cursus met Creatieve Technieken.

De cursussen worden allemaal erg positief beoordeeld door de leden. Na meer dan 1.000 beoordelingen geven onze leden de cursussen een gemiddelde van 9,2. Die tevredenheid zien we gelukkig ook terug in de verlengingen.

We werken met een jaarlidmaatschap dat automatische verloopt, maar zo'n 85 procent van de leden verlengt hun lidmaatschap jaarlijks opnieuw.

Win een lidmaatschap


Om te vieren dat we drie jaar bestaan geven we vandaag ook 3 jaarlidmaatschappen weg (ter waarde van 99 euro per stuk). Mocht je al lid zijn, dan verlengen we je lidmaatschap uiteraard gewoon.

Je hoeft niet veel te doen om kans te maken op een gratis jaarlidmaatschap. Laat onder dit bericht een reactie achter. Het liefst met een suggestie over hoe we Photofacts Academy voor jou nog interessanter kunnen maken. Wat mis jij nog, of wat zou je graag zien bij onze online cursussen?

Maar ook zonder suggestie ter verbetering maak je kans, dus laat vooral even van je horen.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

524 reacties

 1. Jeroen van Vliet
  Jeroen van Vliet schreef op dinsdag 15 november 2016 om 08:41

  Blijf vooral doorgaan op deze manier.
  Voor zowel beginnende als gevorderde fotografen zijn de trainingen bijzonder duidelijk.

  Op naar de volgende 3 jaar.

 2. Marjolein van der ark
  Marjolein van der ark schreef op dinsdag 15 november 2016 om 09:02

  Ik vind fotofacts echt geweldig. Super handige tips en filmpjes waar ik zeker wat mee kan als beginnend fotograaf.

 3. Florina
  Florina schreef op dinsdag 15 november 2016 om 09:39

  Overtuig me maar om lid te worden: waarom zou ik het doen? Een steengoed argument kan me misschien overhalen niet meer alleen een 'lurker' te zijn. knipoog

 4. R.Kuik
  R.Kuik schreef op dinsdag 15 november 2016 om 10:00

  Jullie zijn echt de moeite waard met al jullie tips en trucs, ik heb er in ieder geval het nodige van opgestoken.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.961 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord