Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Photofacts Academy verwelkomt duizendste lid

zaterdag 23 augustus 2014, 23:27 door | 4.404x gelezen | 1 reactie

Een mooie mijlpaal vandaag voor Photofacts Academy. Vandaag heeft het duizendste lid zich inschreven! Nog geen jaar geleden werd de online leeromgeving voor fotografen gelanceerd. Het duizendste lid is fotografe Ilka; zij ontvangt haar inschrijfgeld retour.

Halverwege november vorig jaar lanceerde Lightroom Expert Piet Van den Eynde en ik de academy en sindsdien is het aantal leden gestaag gegroeid. Naast de uitgebreide basiscursus Lightroom hebben we inmiddels ook flink wat voor- en na video's waarbij je stap voor stap zit hoe wij een foto van een Academy lid nabewerken.

Voor en na video's

Ook bevat de site een cursus over het gebruik van Lightroom Mobile en binnenkort verschijnt er een uitgebreide cursus 'Photoshop voor Fotografen' waarin we vooral laten zien hoe fotografen Photoshop kunnen gebruiken voor allerlei nabewerkingen die niet in Lightroom uit te voeren zijn. Hiermee sluit de cursus dus goed aan op onze bestaande cursus Lightroom.

Momenteel staat er ruim 14 uur aan videomateriaal op Photofacts Academy (verdeeld in 116 video's), maar elk kwartaal voegen we nieuwe video's toe. Het komende jaar gaan we ook uitbreiden naar video's die echt gericht zijn op fotografie (in plaats van op de nabewerking van je foto's). Zo komt er onder andere een cursus macrofotografie en ook een cursus landschapsfotografie staat in de planning.

Heb je ook interesse om lid te worden van Photofacts Academy. Tot het einde van deze maand krijg je nog 10 euro korting op je inschrijving met de code 'opnaar1000'. Schrijf je direct in op Photofacts Academy. Een jaar lang toegang tot alle huidige video's en alles wat er het komende jaar nog verschijnt voor slechts 59 euro.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Chris
    Chris schreef op dinsdag 26 augustus 2014 om 18:43  | reageer

    Doen zou ik zeggen. Het is de moeite.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.033 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord