Vakantiegeld binnen? Verbeter jouw fotografie: 100+ fotografiecurssusen + boek - Nu 75 euro voordeel! Word nu lid!
Elja Trum

Photofacts introduceert Phototalk Forum

zondag 6 december 2009, 09:07 door | 5.605x gelezen | 9 reacties

Photofacts heeft vandaag een flinke uitbreiding gekregen, we hebben namelijk een forum toegevoegd. Onder de noemer Phototalk kun je nu al je vragen over fotografie kwijt op het nieuwe forum! Het forum is ook rechtstreeks te benaderen via Phototalk.nl. Met de uitbreiding van het forum hopen we nog meer mogelijkheden te bieden om actief deel te nemen aan Photofacts.

Phototalk is de komende periode waarschijnlijk nog aan veranderingen onderhevig. We moeten natuurlijk even kijken hoe het allemaal loopt. Ook worden er de komende tijd nog een aantal moderatoren uitgezocht en natuurlijk zijn we benieuwd of er wel behoefte is aan een nieuw forum over fotografie.

Op internet zijn natuurlijk al de nodige fora over fotografie te vinden, maar met het Phototalk forum hopen we de sfeer zoals deze op Photofacts bestaat ook over te kunnen nemen in het forum. Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze uitbreiding vinden!

Momenteel is er wat betreft databases tussen het forum en het weblog nog niks gekoppeld. Als je wilt schrijven op het forum zul je daar dus een apart account aan moeten maken. Als het forum popualir blijkt dan komen er wellicht nog wel de nodige koppelingen. Overigens hadden de volgers van de nieuwe @photofacts twitter gisterennacht al de preview van het nieuwe forum!

Phototalk forum

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

9 reacties

 1. aradilon
  aradilon schreef op zondag 6 december 2009 om 11:13

  I'll be there!

 2. Rob
  Profiel Rob schreef op zondag 6 december 2009 om 11:14

  Ziet er mooi uit! De 'sfeer' van Photofacts zie je meteen terug in het forum!

  Zal niet makkelijk worden om naast de (vele) gevestigde fotografie fora een dergelijk nieuw initiatief van de grond te krijgen. Met de vele vaste Photofacts bezoekers als basis geef ik het zeker een heel goeie kans! De inhoud zal nu moeten worden gegeven door de gebruikers zelf!

 3. Stijn
  Profiel Stijn schreef op zondag 6 december 2009 om 12:41

  Lijkt me wel leuk, ik ga eens een kijkje nemen...

 4. Thomas Dral
  Profiel  Thomas Dral schreef op zondag 6 december 2009 om 14:04

  Het eerste bericht al geplaatst...

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

49.404 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord