Elja Trum

Photofacts weblog 2 jaar!

vrijdag 20 juni 2008, 16:46 door | 7.144x gelezen | 32 reacties

Vandaag is het exact 2 jaar geleden dat het eerste artikel op Photofacts verscheen. Sindsdien zijn er in totaal 646 artikelen gepubliceerd op dit weblog over fotografie. Op die artikelen hebben jullie 3655 reacties geschreven (gemiddeld 5,6 per artikel).

De artikelen op Photofacts worden dagelijks door zo'n 2.000 bezoekers gelezen. Uiteraard niet alleen de nieuwe artikelen, maar -dankzij een goede positie binnen Google- voornamelijk veel eerder verschenen artikelen. In totaal zijn er nu 803.643 bezoeken geweest aan Photofacts wat een aardig gemiddelde van 1099 bezoeken per dag oplevert.

Persoonlijk ben ik erg tevreden met de groei van Photofacts en ik heb er nog steeds erg veel plezier in. Photofacts zal de komende tijd dus nog lekker in dezelfde stijl door gaan.

Wat kun je het komende jaar van ons verwachten?
Goede vraag.. Een compleet antwoord hebben we natuurlijk niet, maar natuurlijk zullen er weer de nodige tutorials, reviews en andere artikelen geschreven worden. Daarnaast verwacht ik dit jaar eindelijk over te gaan naar een nieuwe design voor het weblog en zal er een nieuwe Photofacts dienst live gaan.

Blogger worden op Photofacts
Hoewel we inmiddels al een aardige hoeveelheid bloggers hebben op Photofacts zijn er nog steeds extra schrijvers welkom. Photofacts bied je een platform met een groot bereik voor je artikelen en een mogelijkheid je expertise op een bepaald vlak te tonen.

In nieuwe bloggers zoek ik vooral fotografen die goed zijn in onderwerpen die niet zo veel ter sprake komen op Photofacts, zoals bijvoorbeeld natuurfotografie. Ook experts in onderwerpen die wel ter sprake komen zijn van harte welkom overigens, maar wat extra diversie lijkt me leuk. Ben je goed in extreme Photoshop bewerkingen en lijkt het je leuk om ons daar ook over te leren? Of zit je juist nog dagelijks in de donkere kamer en kun je daar een boel over vertellen, we lezen er graag over..

Kun je een beetje aardig schrijven en lijkt het je leuk Photofacts blogger te worden dan hoor ik het graag! Overigens zou ook een vrouwelijke fotograaf een goede aanwinst kunnen zijn die nu nog ontbreekt op Photofacts.

Bedankt
Natuurlijk wil ik vooral alle bezoekers van Photofacts bedanken voor hun bezoek en de reacties op de geplaatste artikelen. Jullie zorgen ervoor dat het leuk blijft met de website actief te zijn en telkens weer nieuwe artikelen te plaatsen. Bedankt!

Taart ter ere van 2 jaar Photofacts
Bij feest hoort taart..101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

32 reacties

 1. Daan
  Daan schreef op vrijdag 20 juni 2008 om 16:48

  Gefeliciteerd Elja !

 2. Michael
  Profiel  Michael schreef op vrijdag 20 juni 2008 om 16:50

  Gefeliciteerd !
  En de taart was erg lekker...

 3. MarcelG
  Profiel MarcelG schreef op vrijdag 20 juni 2008 om 17:13

  Gefeliciteerd!!!

 4. edak
  Profiel edak schreef op vrijdag 20 juni 2008 om 17:36

  Proficiat, ga vooral door, vind het altijd erg leuk om nieuwtjes en tips te lezen dus op naar het 3e jaar. gr. anja

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.320 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord