Elja Trum

Photofacts zoekt collega bloggers

vrijdag 1 december 2006, 17:08 door | 5.523x gelezen | 0 reacties

Bloggers wantedAl sinds het eerste idee over het opzetten van Photofacts is het niet mijn bedoeling geweest zelf alle artikelen te schrijven. Het maken van een artikeltje kost namelijk best wel wat tijd als je dit goed wilt doen (en dat wil ik natuurlijk). Dagelijks ben ik al gauw een uur of twee kwijt met Photofacts. Helaas heb ik die tijd niet altijd beschikbaar en vandaar dat er soms dan ook niet dagelijks een bericht verschijnt.

Graag zou ik hulp krijgen van andere enthousiastelingen die het leuk vinden om zo nu en dan iets over fotografie te schrijven. Dat hoeft helemaal niet dagelijks (mag wel) en zelfs als je alleen maar 1 artikel in wilt sturen ben je van harte welkom. De onderwerpen zijn vrij, met als enige regel dat het wel iets met fotografie te maken moet hebben. Photofacts blijft tenslotte een weblog over fotografie.

What's in it for me
Photofacts is geen commerciŽle website en dat is ook niet de bedoeling. Financieel gezien levert schrijven op Photofacts je dus niks op. Wel heeft Photofacts momenteel dagelijks zo'n 200 bezoekers en verwachten we dat dit aantal nog gaat stijgen. Door te schrijven op Photofacts heb je dus direct een publiek voor je artikelen. Een professioneel en nuttig artikel laat daarnaast je kennis van fotografie blijken en zal helpen een naam op te bouwen (of uit te breiden) binnen de wereld van fotografie.
Daarnaast zal Photofacts uiteraard verwijzen naar jou eigen site en portfolio. Dat kan natuurlijk ook geen kwaad.

En wie weet wat er in de toekomst nog voor elkaar te boksen is..

Lijkt het je leuk om mee te helpen aan Photofacts, neem dan even contact met me op!

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.639 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord