Elja Trum

Reactiesysteem Photofacts op de schop

woensdag 26 juli 2017, 14:41 door | 5.383x gelezen | 52 reacties

Het is altijd jammer als een klein aantal mensen het verpest voor de rest. Ook op Photofacts hebben we helaas een paar bezoekers die steeds maar terugkomen om de boel te verzieken met hun negatieve opmerkingen.

Yvet


Wat precies de lol is die deze mensen hieruit halen, weet ik niet. Soms lijken ze het zelf ook niet eens door te hebben dat ze met hun negatieve opmerkingen de sfeer verzieken (vaker wordt het gewoon bewust gedaan).

Maar goed. Ik heb lang mijn best gedaan om dit probleem op allerlei manieren aan te pakken. Helaas bleef het een probleem dat zo nu en dan de kop op steekt. Erg jammer, want het verpest de sfeer voor zowel bezoekers als bloggers.

Vanaf vandaag is het daarom afgelopen. Elke reactie die wordt geplaatst op Photofacts wordt vanaf nu eerst gecontroleerd voordat deze online gaat. Mensen die gewoon altijd normaal reageren kunnen op een 'whitelist' komen zodat hun reacties automatisch online verschijnen.

Natuurlijk zijn kritische opmerkingen nog steeds welkom. Laat het vooral weten als je ergens anders over denkt. Het gaat me alleen om de manier waarop. Geen persoonlijke aanvallen dus en opbouwende kritiek.

Ben je het er niet mee eens?
Geen probleem, er zijn vast nog andere blogs waar je jouw frustratie kwijt kunt.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

52 reacties

 1. p.huisman
  p.huisman schreef op woensdag 26 juli 2017 om 15:07

  Ik ben een trouwe lezer van Photofacts en ben vaak verrast door de interessante onderwerpen. Bedankt hier voor vrolijk
  Mensen met vervelende opmerkingen zullen er altijd zijn :(

 2. MF
  MF schreef op woensdag 26 juli 2017 om 15:27

  Ik denk dat dit een goed idee is. Sommige mensen weten eenmaal meer dan anderen maar laten dat niet altijd subtiel weten

 3. Rezie
  Rezie schreef op woensdag 26 juli 2017 om 18:42

  Prima actie!

 4. RVK
  RVK schreef op woensdag 26 juli 2017 om 19:59

  Helemaal top.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.704 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord