Elja Trum

Thomas Jongbloed winnaar FotoCube

woensdag 1 april 2009, 23:08 door | 6.476x gelezen | 5 reacties

FotoCubeSinds vorige week dinsdag maakte je op Photofacts kans op het winnen van een FotoCube. Je moest hiervoor in de reacties aangeven waarom je vond dat jij de FotoCube verdiende. Jeroen Wigman van FotoCube heeft vandaag een winnaar gekozen.

Na wikken en wegen heeft Jeroen gekozen voor Thomas Jongbloed.
Thomas gaf als reden waarom hij de FotoCube wilde winnen:

"De FotoCube is voor mij perfect. Als derdejaars student aan de Fotovakschool heb ik op mijn school wel de beschikking over producttafels, BronColor lampen met generator en een technische camera. Maar deze spullen zijn zo verd*mde ingewikkeld. De technische camera is een heel gedoe om in te stellen. De Bron color lampen met generator zijn mooi, maar ik snap het systeem niet. Flitsverhoudingstrappen van 1 tot 10 etc. een heel gedoe. Het is ook moeilijk om deze spullen te lenen en in de trein mee te nemen om thuis te gebruiken voor een schoolopdracht.

Daarom is de FotoCube ideaal. Klein, compact, licht gewicht, resultaat gericht en de Foto Cube doet niet onder voor een complete productopname set van Bron Color. Geen gedoe, met flitsgeneratoren, maar een snelle en doeltreffende manier om foto's te maken.

Ik kan de spullen op school gebruiken, maar het is niet altijd mogelijk om producten mee te nemen naar school, en het is ook niet mogelijk om de flitsspullen mee naar huis te nemen. Daarom is een Foto Cube set ideaal voor mijn thuisgebruik. Ik beschouw de FotoCube als mijn persoonlijke Bron Color set.
"

Graag willen we alle 40 inzendingen bedanken voor hun deelname! Voor deze overige kanshebbers heeft Jeroen ook nog een aanbieding; een korting van 15% op de FotoCube set die te winnen was. Je moet hiervoor wel de afgelopen week gereageerd hebben op het artikel met de prijsvraag.

Aan Thomas de vraag contact op te nemen met Jeroen op info@fotocube.nl en de deelnemers die gebruik willen maken van de 15% korting kunnen op hetzelfde adres contact opnemen.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege Black Friday én de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je vanwege Black Friday nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

5 reacties

 1. edak
  Profiel edak schreef op donderdag 2 april 2009 om 08:11

  Thomas van harte gefeliciteerd, en gezien je beschrijving komt hij bij jou op de goede plek heel veel plezier er mee, groetjes anja

 2. Thomas Jongbloed
  Thomas Jongbloed schreef op donderdag 2 april 2009 om 15:20

  Hoi Anja,

  Dank je wel.

  Groeten Thomas

 3. Marcel Wiegerinck
  Profiel  Marcel Wiegerinck schreef op donderdag 2 april 2009 om 16:23

  GEFELICITEERD

 4. Nienke
  Nienke schreef op vrijdag 3 april 2009 om 14:05

  Thomas, gefeliciteerd! Succes met je studie!

  Fotocube: Super dat jullie de overige deelnemers een mooie korting geven!
  Bedankt.

  Groetjes Nienke

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.877 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord