Elja Trum

Tweede Photofacts sponsor; Unitedstudios

maandag 1 juni 2009, 23:33 door | 4.097x gelezen | 3 reacties

Eind maart verscheen de eerste sponsor op Photofacts en zojuist heb ik de tweede sponsor toegevoegd op de website. Het gaat om Unitedstudios; een studiocomplex in Den Bosch dat verhuurd wordt voor fotosessies.

Unitedstudios
Unitedstudios is een jong bedrijfje dat op een bedrijventerrein in Den Bosch een uitgebreide studio heeft. De studio beschikt over twee studio's; een kleine studio van 8 bij 5 meter en een enorme ruimte van 12 bij 10 meter. Unitedstudios biedt aan professionele (maar ook aan beginnende) fotografen en regisseurs een ruime en complete locatie voor het maken van fotoshoots en filmclips.

Bij de huur zit gebruik van de verschillende ruimten Ún het gebruik van de grote hoeveelheid aan professionele studio apparatuur ingesloten. Vanaf 28 euro per uur (exclusief BTW) kun je in de studio terecht.

Eind vorig jaar nodigde eigenaar Pim Welvaarts ons uit om gebruik te maken van deze studio. Een verslag is hier te lezen. De studioruimte beviel toen uitstekend en biedt veel verschillende mogelijkheden.

We zijn daarom ook blij met deze tweede Photofacts sponsor!

Unitedstudios


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. Cor Jexo
  Profiel  Cor Jexo schreef op maandag 1 juni 2009 om 23:38

  Da's mooi Elja, gefeliciteerd.
  Jammer dat ik er de vorige keer niet bij kon zijn, hoop dat dit nog een keer een gevolg gaat krijgen...

 2. aradilon
  Profiel  aradilon schreef op dinsdag 2 juni 2009 om 00:04

  Proficiat!

 3. Bart
  Profiel Bart schreef op dinsdag 2 juni 2009 om 08:55

  Goed bezig Elja!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.738 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.738 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.