Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Wees er snel bij: Photofacts Academy voor 89 euro

dinsdag 19 januari 2016, 09:59 door | 4.495x gelezen | 0 reacties

Volgende week gaat de prijs van een Photofacts Academy lidmaatschap omhoog van 89 euro voor een jaar naar 99 euro. Mocht je nog twijfelen op lid te worden, dan is dit het moment! Je bespaart niet alleen direct 10 euro: zolang je lid blijft betaal je jaarlijkse nooit meer dan het bedrag waarvoor je nu lid geworden bent.

Vanwaar de verhoging?


Het afgelopen jaar hebben we ontzettend veel nieuwe cursussen toegevoegd aan Photofacts Academy. Het is inmiddels elf maanden geleden dat we ons tarief verhoogd hebben en in die tijd zijn er tien nieuwe cursussen bij gekomen.

De komende maanden willen we weer veel interessante cursussen uitbrengen. Zo kun je in februari een cursus landschapsfotografie van fotograaf Bart Heirweg verwachten en komen er het komende jaar onder andere ook een cursus portretfotografie, zwart-wit fotografie en een geavanceerde Photoshop cursus.

Een greep uit ons aanbod:
- Basiscursus Fotografie
- Basiscursus Studiofotografie
- Cursus Dynamisch Bereik en HDR
- Cursus Bruidsfotografie
- Cursus Macrofotografie
- Cursus NIK Software
- Cursus Nieuw in Lightroom 6
- Cursus Photoshop voor Fotografen
- Cursus Photoshop voor Gevorderden
- Cursus Wacom Tablets voor Fotografen

Daarnaast brengen we ook wekelijks een korte nieuwe video uit zodat je in een paar minuten elke week weer iets nieuws kunt leren.

Bekijk een voorbeeld video


Hieronder één video (van de 350) uit onze cursus. In deze video laat docent Piet Van den Eynde je zien hoe je een fashion foto kunt voorzien van een hippe gedesatureerde high-key look. Tevens laat hij in deze video zien hoe je er voor kunt zorgen dat de achtergrond in je foto echt wit is. Er komen tussendoor nog veel meer handige tips voorbij die je zelf ook in je nabewerkingen kunt gebruiken.


Meer voorbeeldvideo's kun je hier gratis bekijken.

Bestaande leden blijven op hetzelfde bedrag


Als je al lid bent bij Photofacts Academy betaal je nooit meer dan wat je betaalde toen je lid werd. Word je dus nu nog lid, dan betaal je volgend jaar -indien je besluit te verlengen- weer 89 euro. Je lidmaatschap verloopt automatisch, dus je hoeft niet op te zeggen.

Uiteraard sturen we je wel een mailtje om je te wijzen op het verlopen van je lidmaatschap. Ruim 80 procent van onze bestaande leden kiest ervoor om na een jaar hun lidmaatschap actief te verlengen. Onze inmiddels ruim 2.500 leden zijn dus erg tevreden en de kans is erg groot dat jij dat ook zult zijn!

Toch niet tevreden? Geen probleem.
Laat het ons binnen een maand weten en we storten je lidmaatschapgeld direct terug.

Nu profiteren


Als je nu lid wordt kun je niet alleen de huidige 57 uur aan videocursussen bekijken, maar zal er ook nog ruim 20 uur aan videocursussen bijkomen. Daar betaal je als lid geen cent extra voor. Reden voor ons om de prijs voor nieuwe leden met 10 euro te verhogen.

Als je dit artikel nog voor woensdag 27 januari 2016 leest heb je geluk. Jij kunt nog lid worden voor slechts 89 euro. Dat is toch mooi een tientje voordeel! En besluit je volgend jaar lid te blijven dan betaal je hetzelfde, je blijft dus altijd besparen zolang je lid blijft.

» Lid worden van Photofacts Academy

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.082 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord