Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Wees er snel bij: Photofacts Academy voor 99 euro

dinsdag 13 december 2016, 09:09 door | 3.842x gelezen | 2 reacties

Volgende week gaat de prijs van een Photofacts Academy lidmaatschap omhoog van 99 euro naar 109 euro. Mocht je nog twijfelen om lid te worden, dan is dit het moment! Je bespaart niet alleen direct 10 euro: zolang je lid blijft betaal je jaarlijks nooit meer dan het bedrag waarvoor je nu lid geworden bent.

Photofacts Academy is een soort Netflix voor fotografen. Je krijgt toegang tot de meer dan dertig cursussen die we aanbieden en kunt ze zo vaak bekijken als je wilt. Elke cursus bestaat uit een aantal kortere video's (3 tot 15 minuten) zodat je even snel een paar video's kunt bekijken. De site onthoudt waar je gebleven bent, zodat je bij terugkomst direct verder kunt gaan waar je was.

» Nu lid worden van Photofacts Academy


Vanwaar de verhoging?


Het afgelopen jaar hebben we ontzettend veel nieuwe cursussen toegevoegd aan Photofacts Academy. Het is inmiddels elf maanden geleden dat we ons tarief verhoogd hebben en elke maand hebben we een compleet nieuwe cursus uitgebracht.

De komende maanden willen we weer veel interessante cursussen uitbrengen. Zo kun je een cursus over zwart-wit omzettingen met Photoshop verwachten, komt er een cursus waarin twee fotografen praten over ondernemen als fotograaf en verschijnt er een cursus waarin jij ontdekt hoe je op elke locatie prachtige foto's kunt maken met (opzet)flitsers.

De cursussen op Photofacts Academy worden gegeven door verschillende docenten. We werken telkens met een expert voor het specifieke gebied waar de cursus over gaat. Zo hebben we studiofotograaf Richard Terborg voor de studioportret voor gevorderden cursus, natuurfotograaf Johannes Klapwijk over herfst- en macrofotografie, automotive fotograaf Frederik Herregods over autofotografie, enzovoorts.

Lightroom Guru, en Photofacts Academy mede-oprichter, Piet Van den Eynde (auteur van de populaire Lightroom Ontmaskerd boeken) verzorgt onze extreem uitgebreide en diepgaande Lightroom cursussen en is tevens docent van een deel van onze Photoshop cursussen.

Een greep uit ons aanbod:
- Basiscursus Fotografie
- Basiscursus Lightroom
- Basiscursus Studiofotografie
- Cursus Studioportret voor Gevorderden
- Cursus Creatieve Technieken
- Cursus Bruidsfotografie
- Cursus Macrofotografie
- Cursus Autofotografie
- Cursus Photoshop voor Fotografen
- Cursus Photoshop voor Gevorderden

Daarnaast brengen we ook wekelijks een korte nieuwe video uit met een nabewerking of een fotografietip. Zo kun je in een paar minuten elke week weer iets nieuws ontdekken.

Bekijk een voorbeeld video


Hieronder één video (van de 541) uit onze cursus. In deze video laat docent Bart Siebelink je zien hoe je 'bokeh bubbels' aan je foto's kunt toevoegen. Dit zijn speelse lichtvlekken in de achtergrond van je foto. Een leuke manier om je foto iets extra's te geven.


Bestaande leden blijven op hetzelfde bedrag


Als je al lid bent bij Photofacts Academy betaal je nooit meer dan wat je betaalde toen je lid werd. Word je dus nu nog lid, dan betaal je volgend jaar -indien je besluit te verlengen- weer 99 euro. Je lidmaatschap verloopt automatisch, dus je hoeft niet op te zeggen.

Uiteraard sturen we je wel een mailtje om je te wijzen op het verlopen van je lidmaatschap. Ruim 80 procent van onze bestaande leden kiest ervoor om na een jaar hun lidmaatschap actief te verlengen. Onze inmiddels ruim 3.900 leden zijn dus erg tevreden en de kans is erg groot dat jij dat ook zult zijn!

Leden kunnen de cursussen ook beoordelen (zodat wij weten wat we goed doen en wat nog beter kan). Op basis van 1.124 beoordelingen krijgen onze cursussen momenteel een gemiddeld cijfer van 9,2. In ons cursusoverzicht kun je ook zien wat de beoordeling per cursus is.

Toch niet tevreden? Geen probleem.
Laat het ons binnen een maand weten en we storten je geld direct terug.

Nu profiteren


Als je nu lid wordt kun je niet alleen de huidige 30+ cursussen (ruim 82 uur) bekijken, maar zal er ook nog elke maand (12 per jaar) een cursus bij komen. Daar betaal je als lid geen cent extra voor.

Als je dit artikel nog voor woensdag 21 december 2016 leest heb je geluk. Jij kunt nog lid worden voor slechts 99 euro. Dat is toch mooi direct een tientje voordeel! En besluit je volgend jaar lid te blijven dan betaal je hetzelfde, je blijft dus altijd besparen zolang je lid blijft.

» Nu lid worden van Photofacts Academy

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

 1. Karel
  Karel schreef op woensdag 14 december 2016 om 23:29  | reageer

  €20 duurder dan 2 jaar geleden....dat belooft niet veel goeds voor wie over 2 jaar ook wil lid worden. Verleden jaar lid geweest, of ik opnieuw instap?....

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op donderdag 15 december 2016 om 17:01  | reageer

  @Karel; Ja, ik sluit niet uit dat we de komende jaren nog vaker een prijsverhoging doorvoeren. In mijn ogen is ook 109 euro voor wat we bieden nog een hele goede deal.

  We zijn ook constant bezig met verbeteringen. Niet alleen met maandelijks nieuwe cursussen, maar ook met extra mogelijkheden op de site. Afgelopen jaar hebben we bijvoorbeeld ook een iPad en Android tablet app uitgebracht waarmee de cursussen ook offline te bekijken zijn.

  Volgend jaar is het de bedoeling dat er ook apps beschikbaar komen voor smartphone gebruikers en staat er van alles in de planning om Photofacts Academy interactiever te maken zodat leden met elkaar en met ons aan de slag kunnen om hun fotografie naar een nog hoger plan te tillen.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.048 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord