Beter fotograferen vanuit huis. Tijdelijk 30 euro korting op online trainingen + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Elja Trum

Video: 10 tips voor perfecte portretfoto's

woensdag 22 mei 2019, 14:41 door | 2,937x gelezen | 0 reacties

Mijn portretfotografieboek is zojuist officieel in de verkoop gegaan! Voor de lancering had ik geen stoffig zaaltje afgehuurd, maar heb ik een live webinar gegeven waarbij ik 10 tips geef voor perfecte portretfoto's. Gemist? Geen probleem, hier kun je hem alsnog kijken.


Ik heb het begin en het einde (de vragenronde) eraf gehaald, zodat het hoofdverhaal over blijft. Mocht je me liever live zien, dan kun je aanstaande zaterdag ook naar mijn lezing bij de Fotofair komen. Hier geef ik deze presentatie live (inclusief ook weer mogelijkheid voor vragen).

Mocht jij De Portretbijbel nog niet besteld hebben, dat kan alsnog via onderstaande link:

Bestel de Portretbijbel

Veel kijkplezier!


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Portretfotografie

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

53.523 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

53.523 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.