Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Review: Metal Canvas van Fotogeschenk

vrijdag 1 februari 2019, 20:10 door | 4.605x gelezen | 0 reacties

Via Martijn Beks van Fotogeschenk kreeg ik de mogelijkheid om één van hun nieuwste producten te reviewen, namelijk een Foto op HD Metal Canvas (metalen schilderij) op 60x40 centimeter.

Fotogeschenk foto op hd metal canvas afwerking


De charme van foto op canvas wordt bij dit product gecombineerd met de stoerheid van metaal. De afbeelding wordt in maximale afdrukkwaliteit op de metalen plaat gezet, waarna de randen worden omgebogen, zodat er een profieldikte vanaf de wand van 25 of 50 mm ontstaat, waarop de print doorloopt.

Monteren is heel eenvoudig omdat de omgebogen rand direct blijft hangen aan haak of schroef. Voor de afwerking van dit product heb je keuze uit een beschermende autolak halfmat of glans. Het product is dankzij de beschermende laklaag ook UV- en vochtbestendig en dus duurzaam geschikt voor bijvoorbeeld een buitenprint.

Ik kreeg een code waarmee ik gratis een metal canvas van 2.5 centimeter dik kon bestellen op 40x60 centimeter, met gratis verzending.

Fotogeschenk opbouw verzend en verpakkingskosten


Fotogeschenk pdf factuur bekijken printen

De factuur kun je als PDF bekijken of printen. Nog geen downloadmogelijkheid gezien, maar je kunt natuurlijk een schermprint maken

Fotogeschenk bewerkingsmogelijkheden
De bewerkingsmogelijkheden

Levering en verpakking


Na 7 werkdagen werd de wanddecoratie bezorgd, verpakt in stevig materiaal om beschadiging te voorkomen. Toch zat er een klein beschadiginkje op de plaat.

Ik heb het gemeld en kreeg meteen een reactie dat ze in dit soort gevallen altijd een nieuw exemplaar maken. Je ontvangt dan een nieuwe metal canvas. Goede service!

Fotogeschenk verpakking


Conclusie


Ik ben echt onder de indruk van de plaat. Hij oogt inderdaad erg stoer door de combinatie met metaal en je hebt geen last van hinderlijke reflecties. De kleuren zijn mooi en de foto oogt erg scherp. Door de omgebogen randen is hij gemakkelijk te bevestigen en het is een mooi gezicht dat de print doorloopt vanaf de muur.

Fotogeschenk metal canvas print


Er zit altijd een lak overheen, in dit geval een halfmatte. De prints zijn dus ook geschikt voor buiten.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Reviews

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.122 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord